Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

APM Terminals investerer milliarder i Kina


58303 fcras 14/6 2012 20:05
Oversigt

Onsdag 13. juni 2012 kl: 16:36


APM Terminals vil investere mere end 3 milliarder kroner i en ny containerhavn i Kina. Det bekræfter koncernens pressechef Michael Christian Storgaard overfor TV2 News. Aftalen ventes underskrevet fredag i forbindelse med den kinesiske præsident Hu Jintao's statsbesøg i Danmark.

"Både i terminaldivisionen og generelt i gruppen fylder Kina ganske meget. Vi har været der siden 1924, og i dag har vi mere end 100 kontorer og 20.000 medarbejdere i Kina, så det er noget, der fylder ganske meget i gruppen," siger Michael Christian Storgaard til TV 2 NEWS.

Mærsk får endnu en aftale i hus i forbindelse med Kinas præsidents besøg, men hvilken - og hvor meget den er værd - vil pressechefen ikke ud med. Mærsk er glade for den kinesiske præsidents besøg i Danmark, men tror Danmark sagtens kunne opnå aftaler uden et sådant besøg.

"Vi vil formentlig godt kunne lave aftaler uden præsidentbesøg, men der er ingen tvivl om, at sådant et besøg er med til at cementere det gode forhold, Danmark og Kina har, men som vi også har til kineserne. På den måde er det helt sikkert givende for vores forhold på lang sigt," siger Michael Christian Storgaard.

Udmeldingen kommer dagen inden Kinas præsident, Hu Jintao, aflægger Danmark et statsbesøg. APM Terminals har i dag 10 havneterminaler i Kina

Kilde: TV2 News
http://www.maritimedanmark.dk/?Id=14763

http://www.apmterminals.com/


Video: APM Terminals Rotterdam - The Gateway to Europe


MAERSK A.CO




TRÅDOVERSIGT