Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Euroinvestor lancerer nyt investeringsspil


61588 Spekulant.dk 23/10 2012 00:08
Oversigt

I får den også lige herinde, uden Euroinvestor, intet ProInvestor og ditto Spekulant.dk...

Efter flere års fravær af større landsdækkende Aktiespil er Euroinvestor om kort tid klart med et nyt stort investeringsspil. Har ikke selv afprøvet det, men dog fået lidt "insiderinfo", screedumps osv. Det ser rigtig spændende ud, og må vel nok betegnes som det mest avancerede Danmark har set indtil nu. 5 ugers indsats med heldigt/dygtigt udfald kan kaste 100.000,- skattefrit af sig, og der kan handles i stort set alt hvad hjerne og hjerte begærer af investeringsinstrumenter, lige fra alm. aktier, råvarer, valuta, indeks til CFD'er. Man bliver udstyret med 1 mio. fiktive kroner på sin handelskonto, hvor det tilmed er muligt at geare sine investeringer op til 5 gange.

Et interessant og realistisk element ved investeringsspillet er at det foregår gennem en professionel handelsplatform, faktisk den allerede kendte EuroTrader som er specielt skræddersyet til spillet. Via handelsplatforman får man under spilforløbet adgang til gratis realtidskurser på samtlige nordiske NASDAQ-aktier, dvs. Danmark, Sverige og Finland - dertil et meget stort udbud af kurser på andre internationale børser, dog 15 minutter forsinket.

Euroinvestor har valgt at kalde inveseringsspillet for bull Street Incorporated, som giver et lille hint om, at der ikke er tale om et ordinært Aktiespil, men et investeringsspil med lidt flere aspekter end man normalt ser, bl.a. et socialt element. Spillet foregår i en virtuel investeringsvirksomhed, hvor man tilknyttes forskellige afdelinger; alt efter interesse/evner, der findes f.eks. en valutaafdeling, en råvareafdeling, en valueafdeling osv. Undervejs i spillet kan man oprette 24-timers challenges mod venner, kollegaer eller studiekammerater, eller besvare investeringsspørgsmål - og ad den vej høste points, som senere (hvis man klarer sig godt) kan veksles til ekstra kontanter på handelskontoen i spillet.

Lidt for omfattende at nævne alle aspekter i spillet her, har i stedet lavet en lille guide til Euroinvestors bull Street inc. på: http://www.spekulant.dk/aktiespil/bull-street

Og ellers er der på Spekulant.dk den sædvanlige opdaterede aktiespilsguide, hvor man finder links til og omtale af andre igangværende Aktiespil, herunder naturligvis også links til ProInvestors Aktiespil.

God fornøjelse, og god kamp om de 100.000 skattefrie kr. + andre præmier...

--
Aktier og investering ' http://www.spekulant.dk
Guide til investeringsspil ' http://www.spekulant.dk/aktiespil
Guide til Daytrading med Kozok ' http://www.spekulant.dk/kozok



25/10 2012 18:53 oneofakind 061628



We are currently experiencing technical problems

We are working hard to fix it. We have no estimate at the moment but expect to be up again soon.

Thanks for your patience and understanding


Vi har i øjeblikket tekniske problemer, men arbejder hårdt for at løse problemet. Vi kan ikke give et præcist estimat på hvornår problemet er løst, men vi håber at være oppe igen hurtigst muligt.

Tak for din tålmodighed og forståelse.


Med venlig hilsen / Regards
Euroinvestor



TRÅDOVERSIGT