Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Så er deN GAL igen...


61994 BiopOrBust 6/11 2012 22:02
Oversigt

Som potteinvestor kan man da ikke klage over at blive kedet ihjel, især ikke her i efterdønningerne af emissionus horribilus. Der er utvivlsomt rigeligt af detaljer der aldrig kommer for dagens lys - og det er måske godt det samme når man tænker på de ting der er kommet frem, en del af dem havde vist haft bedst af bare at dø i mørket...

Skulle jeg alligevel slå ned på en enkelt detalje som jeg rigtigt godt kunne tænke mig at få kastet lidt ekstra lys på, så er det den usædvanligt spegede affære med hvem der har skrevet under på hvad, hvornår og på hvis vegne.

De brikker vi har at gå efter er ud over løse rygter i rigelige mængder udsagnene fra de to hovedpersoner i sagen Thea og Mark i Medwatch. Nu skal man jo ikke blindt stole på alt hvad man hverken læser eller hører, men da ingen af udtalelserne er blevet gendrevet i løbet af dagen vælger jeg indtil videre at tro at de rent faktisk har udtalt sig som der står.

Udsagnene er som følger:

"Han personligt har skrevet under på en tegningsblanket. Vi har fået en fuldt gældende tegningsblanket fra Mark Szigethy, hvor han har skrevet under på, at han ville betale pengene for de aktier," siger Thea Olesen til MedWatch.

Måden det foregår på er, at Bioporto kommer til mig, jeg finder en kunde, og kunden skriver under på en tegningsblanket, og så tager selskabet over derfra," siger Szigethy til MedWatch. "Der er der så sket nogle fejl mellem kunden og Bioporto, og jeg ved godt, hvad der er sket, men det kan jeg ikke udtale mig om."


De to udsagn må jo siges at stå i skærende kontrast til hinanden, og begge to kan ganske enkelt ikke være sande.

Jeg kan i min vildeste fantasi ikke forestille mig at Thea lyver i en situation hvor det er så let at bevise hvem der har ret, og oven i købet sender en fondsbørsmeddelelse ud hvor det fremgår at der vil blive lagt sag an - en sag Bioporto vel i høj grad baserer på bemeldte underskrift.


Der er dog muligvis en forklaring på hele forløbet i den kiksede Emission gemt i ovenstående. Meldingen fra Grusbakken lød på at emissionen var garanteret af én professionel investor, fra meddelelse nr. 15 2012:

Selskabet har fra en professionel investor modtaget bindende tilsagn om tegning af det fulde
forhøjelsesbeløb.

Det er vel i rimelig klar tekst, med Marks udtalelse til MedWatch in mente, det samme som at det er Mark der har skrevet under på tilsagnet.

Så langt så godt, Mark har altså givet bindende tilsagn om tegning af det fulde beløb - nu er det næppe fordi han har planer om at købe aktierne selv, men de ca. 500K han står til at indkassere for formidlingen luner da også lidt på en efterårsdag.

Hvad er det så der er gået galt?
Tilsyneladende har Mark etableret kontakt til Marienholm Ejendomme, siden de bliver sagsøgt på linje med Mark må de jo også have forpligtiget sig (så vidt jeg lige husker var det vist 4 mill).
Om Mark så ikke har kunnet finde nogen til det resterende beløb eller hvad der præcist er sket vil kun være gætværk, men siden han selv stadig hænger på tilsagnet må der jo være sket noget - eller måske rettere, der er ikke sket det der burde være sket.


PS: Bioporto kunne have været rigtig meget af al den her ballade foruden hvis de havde evnet at kommunikere noget tydeligere igennem rigtig lang tid - øhh, bare slet tydeligere og nøjes med kommunikere.

PPS: Skulle det vise sig at det rent faktisk er Thea der lyver i denne sag, skal jeg være den første til at stikke Mark en undskyldning - umiddelbart efter jeg har brændt mine potteaktier rituelt til ære for en hvilken som helst guddom efter hans valg...



6/11 2012 23:41 troldmanden 461999



Ja det har ikke været kønt at se på. Og der kommer sikkert mere over de kommende dage. Men jeg bakker helt og holdet op bag potten laver et cut til korral. Det var på tide!

Mht potten selv så skal de også stramme op på flere punkter. Bla kommunikation. Deres meddelelser skal ikke kunne tolkes på div forskellige måder. Det skal stå KLOKKEKLART hvad det er de mener. Der har været for mange smuttere. De har erkendt den kritik og lovet at gøre det bedre fremadrettet. Så forvener at se dem mere klar i spyttet i Q3 meddelelsen på mandag.

Derudover skal de også til at møde folk rundt omkring til div præsentationer. Ikke ene små lukkede invite only præsentationer. Men præsentationer hvor hr og fru DK kan se dem.

Netop den meget lukkethed har været med til at skabe det store rum for mark. Det har været ham i stedet for potten folk har hørt tingene fra. Og så er det måske ikke altid tingene lige er blevet vinklet på samme måde som potten selv har gjort.

Men potten har lovet at de fremadrettet vil blive mere åbne og afholde flere præsentationer i løbet af året så vi kan høre tingene fra hestens egne mund. Det skulle gerne være med til at mindske de mange myter og rygter der har været omkring potten og alle mulige og umulige "deadlines" der har svirret om potten



7/11 2012 19:53 oneofakind 162025



Umiddelbart synes jeg, BioPorto bruger alt alt alt for meget tid og penge på at betale advokater for diverse tvister og Alt alt alt for lidt tid på at få fundet den, eller de, samarbejdspartnere, der vil markedsføre deres produkter (og betale upfront og royalties for dette).. Brugtes der tid og ressourcer på sidstnævnte.. ville "potten" ikke være i likviditetsmangel igen.. forever!
Glad for at mine "potteaktier" har været "gratis".



7/11 2012 21:07 cfrimodt 062029



Jeg tillade mig lige at spørge dumt - eller i hvert fald uvidende:
Hvem/hvad er det i kalder potten, og hvorfor det navn?



7/11 2012 22:16 Muldyr 062030



Bio(porto) => potte - en forkortelse der lå lige for...

Mvh
Muldyr



8/11 2012 14:24 mlama 062043



Et kælenavn for Bioporto brugt af de trofaste. Bubber kalder også hans kone for Ibsen, så det er ikke unormalt med øgenavne når man er gift!



8/11 2012 20:46 cfrimodt 062054



Hehe okay, fair nok, så må jeg også til at kalde "hende" potten (jeg er jo også gift med hende) ;o)



9/11 2012 11:28 mlama 062093



Du må være eventyrslysten af natur. Det er jo en lunefuld dame med hang til svinkeærinder...!



TRÅDOVERSIGT