Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Nattopharma gennembrud - Overskud 2013


62424 mortenguld1 19/11 2012 23:21
Oversigt

Jeg har fulgt Nattopharma i flere år og tjent gode penge på den på trods af kursen er faldet substantielt.
Ultimativt endte kursen for et par uger siden i 5-6 kr. Alle var/er pessimistiske fordi der blev meldt ud at der skal en Emission til for at opretholde driften. Men hvad overraskende var er at emissionen for et par dage siden blev meldt garanteret af ledelsen og betyrelsen selv sammen med eksterne investorer garanterede 22 mio kr og de forventer den bliver fuldtegnet med provenu på ca 30 mio. kr. Dem der kender denne Aktie ville vide hvor helt igennem vanvittigt positivt dette er set med et historisk perspektiv beskrevet i tidligere indlæg. Ved sidste Emission lagde kursen i kurs 25- 75 kr. og blev etableret til kurs 8 med endnu udvanding som resultat. Organisationen er bygget op med personligheder med tidligere kæmpe succes i branchen og følgende triggere kan forventes i løbet af de næste 2 års tid.

1) 1 aftale om tilsætning af k2 vitamin i mælk etableret. Flere kan forventes
2) flere data fra nyligt publiceret revolutionerende studie tikker ind. Kan danne baggrund for lægemiddel ala hvad "lovaza" har gjordt med fiskeolie - blockbuster i USA
3) Flere "Functional food" aftaler. Specielt med den nye crystal clear teknologi som gør det billigere og bibeholder kvaliteten. Perfekt tilpasset fødevarerproducenter.
4) Resultater fra studie med dialysepatienter.
5) En trimmet organisation som fokusere på partnerskaber og derved vil stræbe på ikke at have faste omkostninger over 10 mio fremover.
6) forventer overskud næste år. Kvartalsmeddelelser vil vise og denne påstand er rigtig

mvh.



TRÅDOVERSIGT