Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Risiko - New Speak - Bjælken i eget øje.


6275 30/3 2009 11:24
Oversigt

Der er en artikel i dagens Børsen, som er en folluw up på en private banking konference, som Bankerne har afholdt.

Efter det værste investerings i mands minde (and beyond) har bankerne nu forstået er det der er galt er de privates kunder OPFATTELSE af risiko.

Private kunder opfatter åbenbart lav risiko som ingen risiko. Private er mere absolutte i deres risikovurdering end bankerne, der åbenbart er mere relative.

Selvfølgelig er det et generelt samfundsmæssigt problem at ingen tager ansvar for deres handlinger. Det synes jeg også dette er et udtryk. Men ingen jeg går så langt i at give bankerne ret. Så synes jeg godt jeg vil komme med en liste over forskelle i min og bankernes risiko vurdering.

1. NEJ, det er ikke i orden at omlægge gamle mennesker obligationsformuer til "lav" risiko investeringer i jeres egne hedgefunds.

2. NEJ, det er ikke i orden at I har bildt jeres kunder ind at det er standard formuepleje at belåne samtlige af sine aktiver, for at købe flere aktiver.

3. NEJ, det er ikke i orden at I at kalder jer rådgivere, når I bevidst forsøger at skubbe jeres produkter ned i halsen på folk, som ikke ved bedre.

4. NEJ, det er ikke i orden når I får helt almindelige kunder til at købe jeres befængte bankaktier.

--------------Det var så jeres forhold til jeres bankkunder......skal vi prøve så og vende kikkerten den anden vej og se hvem I så låner vores penge ud til. Jeg tror vist heller ikke at bankerne har den samme risikovurdering som deres erhverskunder.

5. Nej det er ikke i orden, at en 35 årig Kenneth Schwarz Thomsen, kan låne 3,5 mia kr. i banken. Og Vela, Og Berger, Og Levenau, Flexplan Olsen og, og, og

6. Jeg orker faktisk ikke mere. I kan selv fortsætte. Jeg synes det er syret provokerende at åbne børsen...




30/3 2009 12:07 JørgenVarnæs 06280



Hvad dælen - begynder du nu at gå mig i bedene? Men det er jo tydeligt, at jeg ikke har skrevet det, for det er jo ganske velformuleret - og argumenteret.



30/3 2009 12:15 collersteen 06282



Og så mangler der også et afsnit om lagerbeskatning før man kunne komme i tvivl om skribenten....

Jeg lever heldigvis i lykkelig uvidenhed om hvad der står i den trykte udgave af erhvervslivets EkstraBlad.



30/3 2009 12:16 06284



skal lige beklage at det er skrevet delvist i affekt og derfor er der en del Stoneys.....



TRÅDOVERSIGT