Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Armstrong interviwev Oprah


63531 18/1 2013 11:51
Oversigt

Så kom indrømmelsen endeligt. Men det er ikke kønt.




18/1 2013 12:17 chrhall 163532



Men det er jo ingen overraskelse. Jeg forstå ikke hvordan det kan være en nyhed. Alle vindere i Tour de France har stort set været dopet. jeg synes det er så dobbeltmoralsk at man hylder ryttere som f.eks. Hinault, Merckx og Simpson, der kørte på både amfetamin og alkohol, og så samtidig synes det er forfærdeligt at Armstrong har været dopet. Underholdningen er jo intakt, og det er det det handler om. Moderne atleter har misforstået noget hvis de tror det handler om sejren. Det handler kun om show.



18/1 2013 12:22 063533



Jeg er ikke uenig med dig chr. ift. resten af feltet og også Tourens historie.

Det springende punkt for mig, moralsk, er ikke kun at man har benægtet det, men også har angrebet dem som har fortalt sandheden og kaldt dem løgnere og det der var endnu værre.

Og så nytter det altså ikke noget at feltet har været underlagt en dobbeltstandard. Gruppettoen som den så hånligt blev kaldt var måske i virkeligheden de eneste rene.

Det er ok hvis cykling skal være ligesom Pro Wrestling, men så meld det ud.

Jeg synes det er sørgeligt. Og det er sørgeligt at han har været på hele pakken. Jeg er skuffet.



18/1 2013 12:36 Occam 463534



Deminor vil anlægge sag på vegne af skuffede cykelfans og sponsorer. I første omgang kræver de en granskning. <span><img src=" title=";−)" style="width: 22px; height: 22px;"/>



18/1 2013 12:45 doodha 263535



Her er en indrømmelse mere - eller rettere: En hel lavine af indrømmelser...






18/1 2013 13:07 cykling 263536



Er det ikke bare en del af dramaet.Der er vel ingen der realt forventer at sportsfolk på det her plan ikke gør alt og bruger alt.

Der er ingen morale i det her.Folket vil underholdes og det bliver det.Og herre gud det er altså bare en flok mænd der cykler om kap op af et bjerg.

Som iagttager er fornøjelses ikke blevet mindre af at der nu også indgår noget så komplekst som kapløbet mellem udvikling af ikke sporbar doping og myndighedernes halsen efter.

Nyd løbet.Doping har altid været en del af sport og det bliver der aldrig nogen sinde lavet om på.Hvis man sætter pris på det ærlige og helt rene.Så er der ingen grund til og forvente det i denne verden.Det findes ikke.



18/1 2013 13:22 Hjulmand 163537



Hvis det er god moral at køre "rent", så må det være dobbeltmoral, at være mod doping og alligevel bruge det, som udøver.

Hvilken potens af moral har man så, når man er kontrolinstans for udøverne og siger man er modstander af doping, men modtager "donationer" for at overse visse prøver?

Hvilken potens har moralen, når selv samme kontrolinstans ligger ryttere for had og ødelægger deres karriere, der kun er taget for brud af opholdsreglerne, men aldrig er taget for doping?

Set fra min stol er det dobbeltmoral at påstå, at cykelsporten nu er ren, og det er sværere at dope sig, og samtidig være modstander af doping. Glem ikke, at Contrador var nævnt som medkøber af det blodiltnings apparat, som Michael Rasmussen også blev sat i forbindelse med.

Der er kun en vej ud af dopingproblemet, og det er frit lejde for alle i sporten.

Det er Bjarne Riis og de øvrige holdejere, sammen med deres sportsdirektører, der ved hvordan det cirkus virker, og det er dem der kender lægerne, bagmændene m.m. Men konsekvenserne er uoverskuelige for dem, hvis de står frem, i dag. En ren sport kræver at bagmændene skal knaldes.

Jeg er fuldstændig sikker på, at personer som Bjarne Riis, Brian Holm m.m. helst så en ren sport. Jeg er lige så sikker på, at de gerne vil deltage, men ikke for enhver pris. Hvis priser er, at de også skal slagtes af UCI, som i øvrigt selv er bund korrupte og har stor andel i at sporten er syg, så hellere holde kæft.

Hjulmand



18/1 2013 15:42 pete44.5 263543



Det er folket som vil have de koerer hurtigere og vildere end foer... Sporten vil aldrig blive ren, glem det, lad det blive frit med doping og Tour de France vil tage 1 uge



TRÅDOVERSIGT