Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Danske Banks årsregnskab - forventninger


63754 Okonomen 29/1 2013 22:58
Oversigt

Hvad har folk af forventninger til Danske Banks kommende årsregnskab den 2. feb? DB har jo overrasket positivt i 2012, men forventningerne har jo også været meget lave efter min mening. Resultatet vil alt andet lige udgøre en minimal EKF og de er jo bagud i forhold til andre nordiske konkurrenter på rentabiliteten.

Eller tager jeg helt fejl? Vil gere høre folks forventninger til årsregnskabet. Måske skulle man reducere i den op til offentliggørelsen? Det er min overvejelse



31/1 2013 21:12 cfrimodt 063783



Min grundlæggende holdning er, at Danske Bank ikke er specielt billig hverken målt på K/IV eller på potentiel PE (med mindre man da sammenligner med Nordea eller andre dyre banker). Hvis jeg husker rigtigt har Danske Banks samlede nedskrivninger indtil nu heller ikke været specielt store (hvis jo muligvis kan skyldes at man har være for nærrig med dem - jeg har dog ikke kigget nærmere på det). Det kan dog også bare være, at deres udlån er sundere end de småbanker jeg unægteligt sammenligner dem med, og at de derfor reelt også taber en meget mindre del af egenkapitalen på endelige tab. Jeg synes dog stadig ikke K/IV = 0.8 er prangende for en bank i disse tider... ;o)

Mvh Casper



TRÅDOVERSIGT