Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Digirad


64818 fillandkill 10/4 2013 16:12
Oversigt

http://drad.client.shareholder.com/index.cfm

jeg har købt aktier i et lille amerikansk smallcap selskab, umiddelbart ser det ret kedeligt ud, de tjener ingen penge, og slås med at komme i plus, deres omsætning ligger meget tæt på deres Mcap.

Lidt info:
http://finance.yahoo.com/q?s=drad&ql=1
Det der har fået mig til at købe aktier i selskabet, er en blanding af flere ting, deres CEO og deres bestyrelsesformand, har lavet et utal af insiderkøb, kontinuerligt det sidste halve år, og de ejer nu hver 467.985 aktier, ud af en total på 20,2 mio stk, svarende til omkring 2,5% af aktierne hver.

Se nederst her
http://finviz.com/quote.ashx?t=DRAD&ty=c&ta=0&p=w

6 måneders ændring i insider transaktioner er steget til 152%

Deres Mcap ligger på omkring 50mio $ og de har imellem 25 og 30mio$ på kontoen,
Derudover har de igangsat et Aktie tilbagekøb, der i slutningen af 2012 lød på 2 mio$, det er så senere blevet hævet til 5 mio$, og igen til 7 mio$ og tilsidst til 12mio$ dollar, hvoraf der er ca. 10 mio$ tilbage.

Her er meddelelsen fra d. 13 marts, hvor de hæver aktietilbagekøbs programmet fra 7 til 12 mio$

http://drad.client.shareholder.com/releasedetail.cfm?ReleaseID=748123
Digirad Corporation Reports Preliminary 2012 Fourth Quarter and Year-End Financial Results
Hvor de har positivt cash flow I Q4, og særligt interessant " The Company will aggressively return cash to shareholders via an increased stock repurchase program, for which the Board increased the stock repurchase program from its existing $2 million availability to $5 million."

Det var så før tilbagekøbs programmet blev hævet til 7 og 12 Mio$..
http://drad.client.shareholder.com/releasedetail.cfm?ReleaseID=743973



10/4 2013 20:18 XJK 064824



"Digirad is a leader in the development, manufacture and distribution of solid-state medical imaging products and services for the detection of cardiovascular disease and other medical conditions. We designed and commercialized the first solid-state gamma camera. By utilizing solid-state technology rather than bulky vacuum tubes, Digirad's imaging systems maintain image quality while offering significant advantages over vacuum tube-based systems, including mobility through reduced size and weight, enhanced operability and reliability, and improved patient comfort and utilization.

Through our wholly-owned subsidiary, Digirad Imaging Solutions, Inc., we also offer a mobile imaging leasing and services program called FlexImaging®, for physicians who wish to perform nuclear cardiology imaging procedures in their offices but do not have the patient volume, capital or resources to justify purchasing a gamma camera. DIS provides physician customers with an imaging system, certified personnel, required licensure and other support for the performance of nuclear imaging procedures under the supervision of our physician customers."

Sakset fra deres website - hvis der er nogen, der skulle have lyst til at vide, hvad firmaet laver ud over at tilbagekøbe aktier :o)



10/4 2013 20:32 Repsac 064826



Hej Fill

Hvordan blev du opmærksom på firmaet eller hvem introducerede dig for aktien?

sent from iPhone



10/4 2013 20:46 fillandkill 064829



Hej Repsac
Blev nysgerrig over alle de meddelelser om insiderkøb jeg fandt, og derefter læst lidt op på selskabet, poster indlægget her, for at få nogle flere øjne på, jeg kan ikke umiddelbart finde ud af hvor kamelen er begravet, jeg synes det virker som om der kunne være en del mere gemt i denne Aktie..

Hvis du kigger på linket til insiderkøbene, så er det jo helt vildt alle de køb CEO og bf har foretaget det sidste halve år, og så kombineret med aktietulbagekøb på 25% af MCap, så synes jeg den ser ret spæ sende ud..

Og tak til XJK for lige at fortælle lidt om h ad selskabet laver, ha ha.. :)



10/4 2013 21:01 cfrimodt 064833



Æv, med deres nuværende kurs på 2.6USD, har de en K/IV på 1.36. Så aktietilbagekøbsprogrammet vil ganske vidst nok presse prisen (midlertidigt) op, men indre værdi pr Aktie vil falde (som jo altid er tilfældet hvis der tilbagekøbes aktier over indre værdi).

Det havde været sjovere med det store tilbagekøb hvis K/IV var væstenligt under 1 ;o)

Man kan selvfølgelig sige, at når der er færre aktier, får de tilbageværende aktionærer hver en større del af overskudet, men når de kører med underskud får man jo blot en større del af underskuddet, så det havde nu en gang været festligst hvis det have øget indre værdi.
Ellers fin nok stil, at du deler dit nye fund med os andre her :o)

Mvh Casper



10/4 2013 21:11 fillandkill 064836



hej Casper

man kan jo håbe de får lidt medvind i 2013, de har kørt med et lille minus i de 3 første kvartaler i 2012, og overskud i 4 kvartal..

kan lige se at CFO og bf har købt 5000 aktier hver, d. 1, 2, 3,4 ,5 og 8 April, lur mig om ikke de også købte igår og idag<span><img src=
" title=":−)" style="width: 22px; height: 22px;"/>

at de køber 5000 hver.. hver dag kan godt undre mig, men nogen her der har en ide om den taktik?

altså selskabet er jo illikvidt, og der findes ikke voldsomt mange frie aktier, så kursen ville måske stige for meget, for hurtigt, hvis man købte større/ mere end 5000 aktier dagligt..



10/4 2013 21:50 Martin NYSE 064840



Køb og sælg tilbage til Digirad? Spøg til side, forhåbentligt. Hvordan er detgået i de tidlige år? Umiddelbart er der postet mange penge i virksomheden som additional paid in capital - jeg har dog ikke selv brugt tid på at finde ud af hvor og hvornår... Men nogen har tabt rigtig mange penge...



10/4 2013 22:33 Martin NYSE 164843



Tog et hurtigt kig på Edgar, deres omsætning lå tidligere væsentligt højere end idag. Man nåede tidligere omsætning på USD 60m årligt, men det gik meget hurtigt op fra 300k i 1998 eller 99 og ligeså hurtigt ned efter et par år. Jeg kender ikke produktet, men hvis man ser på hvor mange der er i drift og hvor ofte de skal udskiftes, kan man nok finde hints her - det er jo ikke specielt komplekst og deres første prospektus giver fint indblik i markedet.

Siden 2001 hvor man gik på børsen, har man vidst kun haft et enkelt positivt år, hvor man tjente USD 600K (hvoraf 499K var finansiel indtægt), ellers har man tabt penge. Man har rejst i omegnen af USD 150m i kapital. Jeg har ikke tid til at læse igennem, men der er sket noget som voldsomt har ændret forudsætningerne for deres forretning.

Deres filings er generelt af meget dårlig kvalitet og ikke særlig udførlige og direkte (i.e. Man bruger for mange henvisninger, som gør det svært at gennemskue, medmindre man har en dag ledig). Der er flere, i mine øjne, vigtige exhibits jeg ikke umiddelbart kunne se.

De har været enormt dygtige til at tilpasse faste omkostninger, hvilket svaret på hvorfor nok ligger gemt i filings - dog lidt mærkeligt man, når det har været så variabelt, ikke har været i stand til at generere EBIT. Hvis man sætter sig ordentligt ind i dette, så tror jeg man finder nøglen og kan bestemme om det er en god investering og risk/reward.

Selskabet ser ikke som sådan illegitimt ud, så spørgsmålet er om der er en katalyst for et kurshop. Hvis man fortsætter som seneste 5-6 år resultatmæssigt, er der ikke nogen egentlig risiko for at man skal hente ny kapital - det kan jo indikere man virkeligt prøver, idet man ikke bare malker kassen.

Jeg tror den største risiko er du får svært ved at sælge aktien måske. Men den er ikke voldsom volatil, så på kort sigt står du nok ikke med kæmpe risiko for enormt tab. Der er jo også en chance for at insider køb vitterligt er real. Jeg ville analysere tidligere trends hvis jeg var dig - en ting der springer i øjnene er at ca. 30 directors og majority shareholders har været involveret i denne 'miniput' gennem bare 10 år.



10/4 2013 22:56 fillandkill 064844



der er jo rigtig mange af den slags selskaber der ikke har lavet meget andet end at falde siden IPO, men så vidt jeg husker, så har de haft en omsætning på omkring 40-50 mio$ de sidste 3-4 år,
og faktisk ret voldsomt da omsætningen er over mcap, så Margin kan ikke være prangende..

der kommer Q1 d. 22 April..
men tænker at de kommer med Q4 d. 28 Feb,hvor de hæver buyback fra 2 til 5mio$. og samtidig siger at de aggressivt vil tilbagekøbe egne aktier.

kan ikke lige finde datoen hvor de hæver til 7mio$,
men den 13 marts hæver de den til 12mio$,

min tanke er bare om de måske har set et større overskud i 1, kvartal?



iøvrigt købte de 2 herrer også 5000 aktier hver igår<span><img src=
" title=":−)" style="width: 22px; height: 22px;"/>
http://wallstcheatsheet.com/stocks/digirad-corporation-directors-buy-10k-shares-and-3-insider-trades-to-note.html/?ref=YF



10/4 2013 23:14 Martin NYSE 064845



Ja i så fald vil det være godt set, tilsyneladende er der ikke mange andre der har. Men det er det smukke ved microcaps - det virker dog ikke til de selv nævner nogen væsentlig katalyst og jeg ved ikke om de giver guidance? Der skal tjenes nogen penge for at forsvare mcap i det lange løb.



10/4 2013 23:26 fillandkill 064846



Har heller ikke læst nogen egentligt guidence, men læser dog at de effektiviserer, og forventer at kunne reducerer udgifter med omkring 4mio dollar i 13', og de nævner et sted at forventningerne til 2013 er store..

Det kunne blive en fin lille udbytte Aktie inden for nær fremtid, hvis jeg har ret..

Men har ikke læst mere end brudstykker her og der,
Men har taget en pæn position nu, den er ikke voldsom volatil, som du jo også påpeger, og ser ikke den store risiko umiddelbart..



12/4 2013 16:21 fillandkill 064863



hmm.. kan se at bestyrelsesformand og CEO igen har lavet insiderkøb, de har købt hver eneste handelsdag i April, d. 9,10 og 11. har de hver kun købt 1000stk, ellers har de lagt på 5000 hver, dagligt..

http://finviz.com/quote.ashx?t=DRAD&ty=c&ta=0&p=w



TRÅDOVERSIGT