Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

PI for ever


65570 7/6 2013 11:16
Oversigt

Vi startede ProInvestor for 4 år siden midt under finanskrisen. Jeg har en dyb respekt for iværksættere, men også for de investorer som putter deres hårdt tjente penge ind i en risikabel ligning i en ny eller gammel virksomhed. De fleste tror at aktionærer er grådige og kun tænker på penge, men jeg kender dem som entusiatiske og til tider også som alt for loyale. Kapitalismens sande helte, er de usugne, aktionærerne. Vanen tro blev det til et ambitiøst projekt der skulle bruge penge og vi rejste dem. For det er det man gør som iværksætter. Hverdagen kom til at handle om andre ting. Ansættelser, afskedigelser, udvikling, partnerskaber og cashflow. Ingen ferie, meget arbejde, krævende brugere, krævende aktionærer. Det er klart at man af og til mister sin retning. På et tidspunkt mister man måske gejsten. Man kører fast, men dog videre. ProInvestor har tiltrukket alle typer fantaster, psykopater, primadonnaer og kværulanter. Det har ikke altid været let at navigere i det.

I går havde nogle af brugerne så inviteret hinanden og mig ud på en god restaurant i Odense.. Halvdelen af dem havde jeg aldrig mødt, men efter en høflig rundtur og given hånd faldt samtalerne på aktier. Og vi blev hurtigt en stor utvungen familie med hvert sit perspektiv. Jeg garanterer jer for at det er det eneste sted i Danmark hvor man kan sige "Buy and Hold" og selskabet så bryder ud i et kakafonisk skrig af uenighed og enighed.. Midt i de mange samtaler så.rejser en investor sig op og tager en Berkshire-hat på sammen med en almanak der er underskrevet af både Warren Buffet og Charlie Munger, hans mangeårige partner. Han fortæller om hans rejse dertil, hvordan han har talt med Buffets naboer, der er i dag er multimillionærer. Det var en rørende og velfortalt historie. Og jeg blev meget rørt selv også. Fordi det betød noget for ham og det betød noget for os. Det var den samme passion. Han var en pilgrim og jeg gik sammen med ham. Vi kan have succes og fiasko som entreprenører. Det er del af gamet. Vi kan blive rige og vi kan blive fattige af det. Det er vilkåret når du ruller terningen. Men det der betyder noget er at lave noget hvor folk kan udleve deres passion på en utvungen ærlig måde. Pludseligt igår igennem min marvtræthed, så jeg det så igen i ProInvestor. Passionen for aktierne. Glimtet i øjet. Ærligheden ved tabene og gevinsterne. Og det hele gav lige mening i et kort sekund. Og tak. Tusind tak for det. God weekend

proinvestor passion




7/6 2013 12:50 wbi 465573



Ja ... Super aften .... Vin... Masser af delikate små retter og højt humør ... Blandt særdeles engagerede personligheder .... Tak til alle.... Høj klasse .... He he jeg undrer om trolden er kommet hjem fra Boogie :) ?????

Fortsat vidunderlig dag

Wbi



7/6 2013 13:22 chano 365574



Lyder som en super aften.

Jeg kunne desværre ikke deltage denne gang :-(

Men deltager gerne hvis det skulle blive gentaget igen.

Det kunne jo gå hen og blive en godt årlig begivenhed.

Eventuelt 3 gange om året 3 forskellige steder i Danmark og i weekenden så det ikke forstyre hverdagen for meget.

Mvh
Chano



7/6 2013 16:28 cykling 665577



Kanon aften-Tak for en rigtig god dag

Meget positivt og møde jer og dejligt og kunne konstatere at det er ordentlige mennesker man sidder og skriver sammen med.

Eneste anke er at Troldmanden vandt i golf turneringen.Det kunne jeg godt havde været foruden.<span><img src=
" title=":−)" style="width: 22px; height: 22px;"/>



7/6 2013 19:29 cykling 065579



Jeg skal lige vise min datter noget (beer)



12/6 2013 15:04 troldmanden 265603



Det gjorde han <span><img src=" title=":−)" style="width: 22px; height: 22px;"/> Og tak for hyggeligt selskab



9/6 2013 13:37 Repsac 465584



http://m.epn.dk/ECE5588217/hvad-vil-du-betale-for-en-frokost-med-buffett/ Måske ikke helt det samme som vores aften. Men for 1.000 kr var der 9 comming Buffetts til stede. Tak for en fantastisk aften.

sent from iPhone



12/6 2013 15:03 troldmanden 265602



Jeg vil da også gerne lige i denne tråd hylde cyklings initiativ. Det var en rigtig god aften i et godt selskab, hvor der blev delt mange historier og analyser af markedet. Det lugter af en julefrokost <span><img src=" title=":−)" style="width: 22px; height: 22px;"/>



TRÅDOVERSIGT