Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

North Media:AU ser en dobbel.


66200 Camel 19/8 2013 10:18
Oversigt

KURSEN SES FORDOBLET PÅ ET ÅRS SIGT - UGEBREV 07:08 North Media er for billig og aktiekursen kan fordobles på et års sigt. Det vurderer Aktieugebrevet. - Med en aktuel børsværdi på 287 mio. kr. i forhold til den bogførte Egenkapital på 501 mio. kr., fortsatte plusser på bundlinjen og en relativt lav rentebærende gæld, ser vi North Media-aktien som ekstremt billig på 6-12 måneders sigt. Vi ser en dobling af aktiekursen på et års sigt, konkluderer ugebrevet. Ugebrevet ser den positive kursudvikling drevet af: - Et bedre annoncemarked/adresseløse forsendelser med Forbrugerkontakt, dels i form af lukning/neddrosling/forbedring af den underskudsgivende internetforretning, dels et stop for meningsløse opkøb af nye internetaktiviteter, og dels i form af en bedre finansiel disciplin, idet der var et meningsløst kurstab på børsnoterede aktier på 12 mio. kr. /ritzau/FINANS Claus Mikkelsen +45 33 30 03 35 Ritzau Finans, E-mail:finans@ritzau.dk, www.ritzaufinans.dk

Ser billig ud,hvad er Jeres holdning.



19/8 2013 17:38 XJK 166204



Kender ikke firmaet, og har egentlig ikke den store lyst til at kigge nærmere på det, men jeg undrer mig i mit stille sind over, at AU tilsyneladende anbefaler at investere i et firma, hvis ledelse - ifølge AU - har foretaget meningsløse opkøb af internetaktiviteter og haft meningsløse kurstab på børsnoterede aktier. Jeg kunne aldrig drømme om at investere i et firma, hvis jeg mente at ledelsens dispositioner var meningsløse, men det er nok et spørgsmål om strategi :o)



TRÅDOVERSIGT