Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Danske Bank's evt. nødlidende kunde !


6653 alpehue 1/4 2009 20:20
Oversigt

Tænk hvis overskriften havde været p.g.a dette:

Danske Bank's storkunde driftige Knud har nu afleveret den varslede ansøgning om ansvarlige lån udstedt af den danske Bank. Knud forventer at modtage ansvarlige lån på i alt ca. 26 mia. kr., fremgår det af en meddelelse tirsdag.

"Knud's kapitalgrundlag vil derved blive yderligere styrket til at kunne modstå de tab, recessionen uvægerligt vil medføre, og samtidig vil Knud kunne opretholde sin udlånsaktivitet," til sine dårlige debitorer skriver Knud i meddelelsen.

Opgjort pr. 31. december 2008 vil de ansvarlige lån øge Knuds kernekapitalprocent til ca. 12 og solvensprocenten til ca. 16.

Knud har samtidig ansøgt om mulighed for, at han kan konvertere sit ansvarlige lån til aktiekapital, hvis den hybride kernekapital måtte komme til at udgøre mere end 35 pct. af den samlede kernekapital. De endelige betingelser for de ansvarlige lån offentliggøres, når de er aftalt med Danske Bank.



1/4 2009 20:32 alpehue 06655



Gik ud fra, at I havde set denne ?

http://borsen.dk/investor/nyhed/154574/




1/4 2009 20:35 JørgenVarnæs 06656



Haha alpehue - men hvorfor sende svineren til Sorte Knud og ikke til Gebyrgribben Peter? Det er vel retteligt ham, der har kørt landmandsbanken af sporet?



1/4 2009 20:46 alpehue 06659



Ho Ho Varnæs, jeg kender 'Sorte Knud' så ham er det ikke !

Men tænk engang tanken i min tråd helt igennem
Her lader bankerne til, iflg. teksten, at føle et krav på det
en kunde i samme situation ikke tilbydes - eller hvad ?

Tag nu en trængt (bankkunde) som GES, hvis de så sluttede af med at sige:

GES har samtidig ansøgt om mulighed for, at den kan konvertere sit ansvarlige lån til aktiekapital, hvis den hybride kernekapital måtte komme til at udgøre mere end 35 pct. af den samlede kernekapital. De endelige betingelser for de ansvarlige lån offentliggøres, når de er aftalt med BANKEN.

Bankpakkerne er en selvfølge, men
at de går til trængte kunder - er det også en selvfølge ??

Finans er fanme uhygli do !




2/4 2009 02:05 malurt 06705



Pengeinstitutterne har nu et krav på at kunne deltage i bankpakke 2 hvis de opfylder betingelserne. Det har Folketinget bestemt. Men det er en frivillig ordning, bortset fra Nationalbankdirektøren og Økonomi - og erhvervsministeren lige har fortalt sektoren, at den må tage samfundsansvar i situationen, hvilket bl.a skulle betyde, at de bør ansøge om statslig kapital.

Nordea, Jyske og Syd m.fl. sender snart ansøgninger af sted vil jeg skyde på.

Mht. Knud har Folketinget nu bestemt, at bankerne skal nedbringe risikoen og at de ikke må indgå i særligt risikobetonede engagementer. Lille Knud må klare sig selv.



2/4 2009 12:47 alpehue 06732



Malurt - du har nu altid haft en kær evne til, at visualisere tingene en ekstra gang for prins Knud.



TRÅDOVERSIGT