Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

RSA


67316 Tonny9 14/12 2013 01:32
Oversigt

Det skal slet ikke være en købsanbefaling.
Jeg vil blot henlede opmærksomheden på det engelske forsikringsselskab RSA, som igennem de sidste måneder har kunnet annoncerer den ene "ulykke" efter den anden, hvilket selvfølgeligt har påvirket kursen.

For en langsigtet investor kan det måske være interessant og holde øje med aktien.
Meget af det udmeldte vil selvfølgelig havde betydning på kort og mellemlang sigt, men på langt sigt så er det nok bare en "normal" nedtur som næsten alle selskaber løber ind i fra tid til anden.

Hvis man er langsigtet investor, som tillige gerne vil havde udbetalt løbende udbytter, så tror jeg at den er attraktiv prissat på langt sigt p.t.
Men man skal nok være langsigtet og kunne accepterer, at der kommer et yderligere cut i udbyttebetalingerne til næste år.

Jeg skal ikke kunne sige om den falder yderligere og som nævnt er det ikke en købsanbefaling, blot en lille "OBS" på aktien/selskabet og jeg vil da gerne indrømme, at jeg selv har suppleret i aktien i morges, da jeg så reaktionen på sidste udmelding.



14/12 2013 14:39 muxika 067318



Meget enig i de ovenstående betragtninger. RSA er vel også blevet en endnu mere oplagt opkøbskandidat med den nuværende kurs. Det er jo ikke længe siden, at der var rygter omkring bl.a. Allianz kiggede på RSA.



17/12 2013 01:44 Tonny9 067321



Men den seneste udmelding, som indbefatter en overvejelse af, at sælge deres mest overskudgivende aktiviteter bryder jeg mig ikke om.

Jeg "kan leve med" at de på kort og mellemlang sigt performer dårligere, men et mere eller mindre nødtvungen salg af "arvesølvet" har betydning for virksomhedens langsigtet potentiale og det bryder jeg mig ikke om.
Det bliver et valg mellem pest eller kolera.

Så lige p.t. er jeg nok ved og ændre opfattelse af RSA.
Jeg har i hvert fald stoppet for yderligere supplering, indtil jeg har mere klarhed over hvad der sker i fremtiden og der skal vi jo nok et stykke ind i det nye år, eller også skal kursen kollapse så totalt, på grund af manglende tillid, så aktien igen bliver attraktiv, også med alverdens dårlige nyheder indregnet.

Så det ser ud til min timing var rigtig dårlig.
Jeg håber ikke jeg fik lokkede andre i uføre.



TRÅDOVERSIGT