Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

skat af kurs gevinster?


68024 allstar39 12/3 2014 18:02
Oversigt

Er der nogen som er inde i reglerne med skat og kurs stigninger på aktier og Obligationer?

Jeg har min bank til at styre det hele for mig og lige pt skal jeg betale skat af kursstigningerne på mine aktier og Obligationer selvom jeg ikke har fået en krone udbetalt endnu og ikke har penge til at betale skat med?

Mine penge er investeret igennem handelsinvest og de er spredt ud på forskellige investerings foreninger som handelsinvest Europa, handelsinvest amerika osv.

Kan det virkelig passe at jeg skal betale skat uden at have haft en reel gevinst endnu da jeg jo ikke har fået nogle penge fra salg?

Når jeg spørger min bank rådgiver siger hun at man altid betaler skat af kurs stigninger på aktier, dette ved jeg er forkert da almindelige aktier kun beskattes ved et salg med overskud, men er meget i tvivl når det er investerings foreninger. Og hcad jeg kan læse mig frem til så er handelsinvest foreningerne ikke lager beskattet?

Vil sætte stor pris på hvis nogen 100% ved hvad der er rigtigt, da det er ved at drive mig til vanvid at jeg skal betale skat af noget som jeg ikke har fået endnu.



TRÅDOVERSIGT