Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Lake Turkana (eller bare en luftspejling)


68460 XJK 11/4 2014 18:22
Oversigt

Så er vi der igen. Denne gang er det Sydbank, der mener at det snart er næsten lige før at Lake Turkana bliver til en fast og ubetinget ordre for Vestas. 365 stk. V52-850'ere til en samlet kapacitet på 310 MW.

Projektet har jo været noget undervejs, så V52-850 er jo ikke ligefrem topmoderne teknologi længere. Faktisk er den slet ikke listet på Vestas's oversigt over produkter på websitet, og bliver den overhovedet produceret mere?

Så når nu de rare mennesker i Kenya får taget sig sammen til at bestille 365 stk. af de bedagede piskeris, hvor skal Vestas så finde dem? Har man stadig en produktion af V52-850'ere kørende? Eller har man et restlager på 365 møller liggende et sted? Eller vil man pga. ordrens evt. størrelse genoptage produktionen af V52-850 for en begrænset periode?

http://www.vestas.com/en/products_and_services/turbines



12/4 2014 14:46 mccarthy 068476



Financieringen er på plads for parken og G4S fik nyligt en kontrakt omkring et eller andet omkring samme. Ordren er på plads og vil komme i år og formodentlig i dette kvartal. Som du, forstår jeg ikke lige den med de gamle møller, som alt andet lige må være højere i pris sammenlignet med de nutidige møller.
Lad os se om det bliver Vestas ( EKF som er sponsor er næsten en garanti for at det bliver Vestas ) og dernæst hvilken mølletype der indgår i kontrakten. Kontrakten er vigtig, fordi Vestas atter indgår i et projekt på et total fremmed område, og derved vil blive en automatisk udvalgt kandidat for kommende projekter. Men som du skriver, lad os nu se om det sker i denne omgang.



TRÅDOVERSIGT