Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Gå ikke glip af 4,5% i merafkast på din kapitalpensionsord.


69540 StockRate 23/7 2014 11:05
Oversigt

Omlægning af kapitalpension til aldersopsparing

Pas på med bankernes og pensionsselskabernes lange ekspeditionstider - Gå ikke glip af 4,5% i merafkast af opsparingen på din kapitalpensionsordning.

Regeringen vedtog i 2012 en skattereform, som omfattede en ny skattebegunstiget pensionsordning kaldt aldersopsparing.

Folketinget besluttede samtidigt, at du kan omlægge dine bestående kapitalpensionsordninger til den nye alderspension, indtil udgangen af 2014, mod at betale afgiften af deres kapitalpension.

Staten giver i den forbindelse en rabat på afgiften på 2,7 %.

Rabatten får du glæde af, når du en gang får din pension udbetalt. Udbetalingen vil til den tid ske uden afgift og være op til 4,5 % større, end hvis du ikke havde foretaget omlægningen.

Foretager du dig ikke noget, fortsætter din kapitalpension, men der kan ikke læn­gere indbetales. Du kan godt omdanne din kapitalpension til en aldersopsparing efter 2014, men så får du ingen rabat på afgiften

Som hovedregel vil vi derfor anbefale dig at omlægge dine kapitalpensionsordninger inden udgangen af 2014. Men der er nogle undtagelser f.eks. hvis der er nogle garantier knyttet til din ordning som evt. bortfalder og/eller alt efter bankernes og pensionsselskabernes gebyr for at foretage omlægning contra opsparingens størrelse. Hvis din kapitalpension er beskeden, kan det ikke betale sig at tage imod tilbuddet.

Hvis du har en kapitalpensionsordning, bør du derfor i god tid inden udgangen af 2014 tage stilling til, om det kan betale sig for dig, at omdanne din kapitalpension til en aldersopsparing, da pensionsselskaber typisk har en lang ekspeditionstid.

Tigran Dinons
StockRate

http://stockrate.dk



1/8 2014 16:48 vouskootia 169582



Husk også at alderspension for rigtig mange ikke er attraktiv versus at spare op i frie midler:

http://www.appension.dk/AP-Update/2013/Derfor-anbefaler-AP-Pension-ikke-aldersopsparing

"Aldersopsparingen kan være en fordel for personer, der tjener under 320.000 kr. om året, og for enlige, som ikke betaler topskat."

Det er en pensionsordning der slår sig op på at man med den ikke bliver modregnet i sociale ydelser når man bliver pensioneret (selvom vi endnu ikke kender hvilke politikere der sidder ved roret til den tid - og som det er gået de nuværende ordninger - så kan man nok ikke stole på det).

Spar op i frie midler - og stem på et politisk parti der ikke vil råde over din opsparing/pension!

http://www.appension.dk/AP-Update/2014/AP-Pension-opfordrer-til-enklere-pensionsregler



TRÅDOVERSIGT