Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Hvad gør vi nu med Vestas?


69650 Hans-Henrik Nielsen 20/8 2014 10:34
Oversigt

Så kom Vestas med regnskab, og aktien begynder nu at udvise spændende tekniske takter.
Fra at have været i en 2 måneder lang nedtrend er der nu endelig kommet lidt optur. Det spændende bliver nu at se, om regnskabet bliver en startblok for videre optur eller for gevinsthjemtagning og videre nedtur.

Jeg har lige prøvet at tegne ind her, hvad jeg tænker der skal til, før jeg er interesseret.
Vi er godt nok steget fint op, men kun lige præcist op til sidste top.
Indtil nu ser det så ud til, at folk sælger ud. Psykologien i dette er, at mange af dem der var med op til toppen for et kvartal siden, nu har siddet i flere måneder og ærgret sig over, at de ikke gik ud på toppen. Nu har de så muligheden, og der ser i første omgang ud til, at de sælger i hvert fald noget af porteføljen ud. Men lad os se, hvordan den arter sig igennem dagen.

Som I kan se i grafikken er både den korte dmistoch og momentumindex meget højt og antyder en kommende korrektion/puster. volume begynder at tegne fornuftigt, og det tyder på, at der flyder penge ind i aktien.
Jeg vil tro at aktien skal ned omkring 265-270 og finde en bund før vore indikatorer viser, at der er plads til yderligere optur.

Problemet lige nu rent teknisk er jo, at aktien har lavet en ny top (på kort sigt), men ikke har etablere en ny højere bund. Hvis denne bund bliver antydet nede omkring støtteniveauet, så kunne jeg godt gå hen og blive Vestaskøber. Men lige nu ser jeg tiden an.


Hans-Henrik
https://www.facebook.com/pages/Markettimerdk/165400380191772

Daytrading, VWS.CO




20/8 2014 18:25 IFTA.dk 269651



VWS Intraday historie den 20. august 2014

Mv. http://ifta.dk/

Daytrading, VWS.CO




TRÅDOVERSIGT