Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Hvad sker der i Opcon?


69747 Hans-Henrik Nielsen 11/9 2014 18:58
Oversigt

Mange af jer har tjent gode penge de seneste dage på aktien Opcon.
Det skal siges med det samme, at jeg ikke har ejet aktien og heller ikke kommer til det, da det er en Aktie, der ligger uden for min metode, strategi og risikoprofil.

En af grundene til at jeg ikke rører ved denne type aktier er, at der er relativ stor risiko for manipulation i aktien, når den mange dage kun omsætter for 3-700.000.

Nu har vi så set 5 dage med meget (ekstrem) høj volume og flotte stigninger. Og der skal lyde et stort tillykke til de af jer, der har tjent gode penge. I har taget en stor risiko og dermed bør der også følge en høj gevinst med jævne mellemrum.

Men med dagens udvikling får det mig til at komme med en lille kommentar. For jeg har stor respekt for dem der tjener penge i disse penny-stocks fordi de har lavet en klar analyse, har en klar plan, har 100% styr på hvor stor en del af porteføljen man risikerer osv.
Men problemet er, at når jeg søger på diverse fora fra de seneste dage, så ser jeg et utal af indlæg i stil med: "Køb nu! for nu går det stærkt!". Og når en anden på det givne forum spørger: "Hvorfor? Har du en god grund" så er svaret noget i stil med "Ja, prøv at kigge på den, den stiger helt vildt".

Dette er ikke en klar strategi, en defineret og afprøvet metode og det indeholder ingen overvejelser over risikostyring m.m.

Jeg har tilladt mig at tage et par screendumps på dagsbasis og for intraday som jeg har vedhæftet.

De seneste dage er aktien fordoblet under høj omsætning, og også i dag ser vi en massiv omsætning. Men til forskel fra de foregående dage, så har vi i dag været oppe i kurs 0,95 og slutter i 0,775. Det vil sige at vi har haft et intraday tab på 18%.

Hvis I kigger på billed 2 så kan vi se, at der omsættes 2,5 mio. aktier oppe omkring 0,9-0,95 dvs. på toppen af dagen. Det er op til 8-10 x en normal dagsomsætning der handles for fra 10.00 til 10.10
Jeg er ked af at sige det, men det lugter altså en smule af at aktierne bliver dumpet i en fart af nogen.

Nu er det så det spændende hvad der sker i morgen. Kan aktien komme ovenpå efter et tab fra toppen på 18% i dag. Eller går der panik i alle dem, der gået efter det hurtige guld og nu må erkende, at de har købt præcist på toppen eller tæt ved?

Det er vigtigt at I har jeres plan, metode, risikostyring og ikke mindst nerver på plads i morgen. Jeg følger spændt med på sidelinjen.


Hans-Henrik
https://www.facebook.com/pages/Markettimerdk/165400380191772

OPCO.ST

OPCO.ST




12/9 2014 08:59 Helge Larsen/PI-redaktør 169748



Ligner det samme som jeg ofte ser i små norske aktier. Pump and dump!



12/9 2014 15:17 Helge Larsen/PI-redaktør 169750



Jeg er på egne vegne ikke så nervøs for den slags aktier. Kan sagtens finde på at købe et lille frimærke til min spekulationsportefølje, når jeg ser hypen gå i gang rundt omkring på de forskellige aktieboards. Kører med et stramt stop-loss, men er egentligt ikke bange for at tabe på aktien, når det investerede beløb kun er minimalt.

Disclaimer: Jeg har ikke aktier i Opcon.



30/10 2015 21:58 Hovgesen 073521



Hej Hans-Henrik
Efter dagens luk kom Opcon med den ventede udmelding om slutbetalingen på 360 mio. Det var jo som ventet. Nyheden burde jo afspejle sig positiv i kursen på mandag. Når jeg så læser på forums, så snakkes der om uddeling mellem 0,5-1,5 kr./aktie. Men det må kun være gisninger da jeg ikke kan finde noget om en evt. uddeling. Hvornår vil sådan noget normalt blive meldt ud, hvis der sker en uddeling fra et firma?

På forhånd tak for svar og tak for gode analyser :−)

Lasse




TRÅDOVERSIGT