Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Biotec Pharmacon VIKTIG INFO


70448 FiloD 13/12 2014 12:53
Oversigt

Kære Danske Biotec Pharmacon investorer.
En gruppe norske investorer har besluttet sig for at se om, os investorer, kan skabe det som "hedder negativ" kontrol over Biotec Pharmacon.
Formålet er ene og alene at blokere for et for lavt bud på virksomheden.
Negstiv kontrol betyder at man skal have 1/3 af aktierne +1 Aktie, og så kan man blokere for et salg af selskabet.
Investorerne har sat en nedre grænse på NOK 50,- ved et evt. bud.

Læs mere på http://www.aksjonsgruppa.com

Det skal tilføjes at der ikke er nogen form for forpligtigelse i at tilkendegive sig. Det man blot skal gøre er at gå på fanebladet biotec aksjonen, læse det som står der og så trykke kontakt. Her oplyser man sit navn, e-mail adresse og hvilket navn aktierne ligger på. Aktions gruppen kan herved i den Norske VPS se dine aktier og de bliver så medregnet som en del af aktionen.

Man står helt frit i både at købe og sælge aktier, men kommer der et bud på selskabet, som er lavere end de NOK 50,- så vil man få en e-mail med en forespørgsel om man vil være med til at blokkere et salg under denne kurs.

Akjonsgruppen vil løbende opdateret status på diverse medier. Dog vil det gå ca. 1 uge før første status vil komme. Jeg kan tilføje at flere af de investorer som er på top 20 er med i aksjonen.

Jeg støtter fuldt ud denne gruppe (har selv tilmeldt mig med mine aktier) og vil opfordre så mange som mulig til at give sin tilkendegivelse og tilslutte sig aktionen.

FiloD



13/12 2014 17:11 FiloD 270452



Fin tilslutning til aktionen.
Ser at det er nogle som lurer på om man kan de de udenlandske aktier også, feks når man bor i Danmark, det kan man godt.

FiloD



13/12 2014 17:33 Helge Larsen/PI-redaktør 170453



Det glæder mig FiloD. Har delt dit indlæg flere steder på facebook. <span><img src=" title=":−)" style="width: 22px; height: 22px;"/>



13/12 2014 18:29 FiloD 170454



Hej Helge tak for det.

Alle monner drar som det hedder på Norsk:) God Lørdag



16/12 2014 23:48 Lomar 270504



Aksjonsgruppa er tilfreds med å kunne gjøre kjent at aksjonen nå har en tilslutning som tilsvarer i overkant av 30 prosent av aksjene i Biotec Pharmacon. Aksjonen vil gå videre med sikte på at vi den dagen et skambud måtte komme, skal sitte med en god sikkerhetsmargin.
Når vi ikke har gått ut med tall før nå, skyldes det i første rekke at vi har hatt et omfattende manuelt arbeid med å bringe klarhet med hensyn til aksjer som ikke er registrert i VPS, og med å «gjenfinne» aksjonærer fordi en ved innmelding har fylt inn tekst som avviker fra hva som står oppført i VPS.
I det videre arbeidet med å mobilisere flere til aksjonen, vil aksjonsgruppa prioritere personlige henvendelser. Vi oppfordrer alle som allerede har slutta seg til aksjonen, om å TA stafettpinnen videre til medaksjonærer en måtte kjenne.
Og husk: www.aksjonsgruppa.com



TRÅDOVERSIGT