Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

TA på Bavarian


71125 Hans-Henrik Nielsen 23/1 2015 10:34
Oversigt

Lige som ved Genmab lovede jeg også Helge Larsen at kigge på Bavarian ud fra rent TA.

Bavarian har jo været en fantastisk case med stigning på 100% på 3-4 måneder.
Men stigningen er primært kommet på et kæmpe gap, så aktien er ikke på den måde i en fantastisk optrend, hvilket gør den svær at komme ind på .
Siden toppen i oktober har den kun flyttet sig 4-6%.
Dette kan også aflæses i den øverste indikator, hvor jeg har forholdt aktien relativt til C20. Siden oktober er den røde linje gået sidelæns, hvilket betyder, at den klarer sig ca. lige som C20.
Her kigger jeg som regel efter aktier, der kravler hurtigere end C20, idet vi jo gerne vil outperforme markedet.
Lige nu er den røde performance-linje brudt ned gennem den blå (10 dages gennemsnit), og den nærmer sig den sorte linje (60 dages gennemsnit). Bruddet ned gennem den blå er første advarselslampe, men er ikke dramatisk. Hvis den sorte brydes, ville jeg sælge.
Volume-indikatoren er også faldende, men den korte Stochdmi indikator nederst viser tegn på styrke.

Så hvad er konklussionen (rent TA)

Aktien er spændende, men den er ikke en oplagt trendkandidat. Som du kan se hele sidste år, så kørte den faktisk sidelæns/faldt indtil gappet. Så det er ikke en aktie til den gode sikre portefølje.
Jeg vil gerne se aktier, der stiger i flotte "trappe-mønstre" og ikke dem, der kører sidelæns i et halv år for så at eksplodere.

I Bavarian vurderer jeg, at de fundamentale forhold (nye produkter m.m.) er langt mere afgørende end markedspsykologien generelt.

Der ligger et fint støtteniveau omkring 191 - 197. Og jeg ville som mellemlang investor ikke sælge, før dette brydes.
Hvis jeg skulle købe nu, så ville jeg gerne se 220 brydes op ad med god volume og med en relativ styrke, der er større end markedets.


Hans-Henrik
https://www.facebook.com/pages/Markettimerdk/165400380191772?ref=bookmarks

BAVA.CO




TRÅDOVERSIGT