Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Findes der andet end Bavarian?


71794 Michael_Krasnik 6/3 2015 21:25
Oversigt

Jeg vil gerne henlede opmærksomheden på NWBO som er verdensførende inden for Cancer vaccine.
Jeg har fulgt og tradet NWBO i 10 år, og forventer godkendelse inden for de næste 12 måneder. Spørg endelig hvis I har spørgsmål, så vil jeg svare efter bedste evne. Jeg er long i NWBO.

NWBO producerer to vacciner mod cancer. En som du benytter efter en operation DCVAX-L (double blinded), og en som du benytter for de cancer former du ikke kan operere DCVAX-D (open studio). DCVAX-L er i fase 3 og forventes godkendt primo 2016, DCVAX-D er i fase 2, og har fantastiske resultater, og da det er et åbent forsøg, får vi løbende resultater fra dette. Næste midtvejsresultat forventes i dette forår, måske allerede i denne måned.

NWBO´s teknologi er baseret på DC-celle teknologi, som er det overordnede immunforsvar, dvs. DC celler aktiverer HELE dit immunforsvar, og ikke kun T-Celler som de fleste andre arbejder med. NWBO har de fleste interessante patenter inden for DC teknologien, derfor er andre virksomheder nødsaget til at benytter T-celle teknologi.

NWBO´s vaccinationer leverer suverænt de bedste resultater på markedet indtil videre. Forsøget er strikket sammen på den måde, at hvis patienter overlever mere end 4 måneder længere end bedste behandlingsform, så bliver det godkendt. Det er mildest talt "piece of cake".

DCVAX-D er til uhelbredelige syge, og mange er allerede blevet helbredt, af cancer hvor de allerede havde fået en dødsdom. I min verden kan det ikke gå galt, men jeg ved osse, at når man tror dette, så kan alt gå galt.

Jeg tror dog på en godkendelse med 90% sikkerhed næste år, eller en hurtig godkendelse af DCVAX-D allerede i år, da det er til uhelbredelige syge.

Jeg kan oplyse at NWBO netop har lavet et Golden Cross.

Læs dagens nyhed fra Forbes og få en hurtig gennemgang af virksomheden her: http://www.forbes.com/sites/kenkam/2015/03/06/northwest-biotherapeutics-is-a-best-idea/3/6/3 2015 22:28 Dimse 171796Hej Michael, tak for dit indlæg - du skriver, at DCVAX-D er til uhelbredelige syge, og mange er allerede blevet helbredt, af cancer hvor de allerede havde fået en dødsdom. I min verden kan det ikke gå galt, men jeg ved osse, at når man tror dette, så kan alt gå galt.

Mit spørgsmål er, såfremt patienter med en dødsdom er blevet helbredt af cancer, hvad kan så gå galt?
7/3 2015 08:31 Michael_Krasnik 271798Hej Dimse.
Ved canser forsøg, udvælger man de patienter som er bedst egnet i fase 1 og 2, for at få så gode resultater som muligt. Problemerne starter i fase 3 hvor det er et større udsnit af patienter, hvor flere ikke responderer til behandlingen, og dermed kan resultatet blive ringere end hvad der er set i fase 1+2.

Vi ser det i øjeblikket med hypede Genmap som har fået relativ dårlige resultater i fase 1+2, og dette vil øjensynligt blive markant forringet i fase 3.
Derfor kan det jo godt blive godkendt, da eksisterende behandlingsformer også er meget ringe.

Derfor dumper langt de fleste forsøg i fase 3.

Vedr. DCVAX-D er der ret store chancer for det bliver godkendt, da disse patienter er uhelbredelige syge, og mange rent faktisk bliver helbredt.7/3 2015 10:35 Solsen 671800Hvis du taler Dartumumab om det hypede Genmab så mangler du vist at kigge nøjere efter.
Ikke blot alle os naive på PI men alle analytikere etc er vildt begejstrede både for deres fase 1 og det netop afsluttede fase 2 pivotal trial, der viste enestående responsrater, der ikke tilnærmelsesvist er set med antistoffer i MM.
Jeg har desværre ikke tid til at gøre mere ud af mit indlæg, men jeg vil på den anden side ikke lade det stå uimodsagt.
Tror kun man skal gøre sig klog på det man har sat sig ind i !
Solsen7/3 2015 10:58 Dimse 171801Hej Michael, tak for svaret - det giver god mening :−). Jeg krydser fingre for, at DCVAX-D består prøven - da uhelbredelig cancer (mildt sagt) er en meget stor udfordring. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det nok skal lykkedes i fremtiden, at helbrede cancer - spørgsmålet er nærmere "hvem" kan knække koden? Jeg har ikke selv aktier i NWBO men efter jeg har læst dit indlæg og tjekket deres hjemmeside er jeg blevet interesseret :−). Skriver du generelt om medicinal industrien? Såfremt du gør det - hvor kan jeg så finde dine indlæg?7/3 2015 16:09 Kaizers 171803Hej Michael, jeg skal ikke kunne sige om NWBO rent medicinsk har fat i det rigtige eller ej, og om det i sidste instans bliver en succes, men jeg kiggede lidt på selskabet og faldt bl.a. over følgende artikler, der giver anledning til nogen bekymring:

http://moxreports.com/2014/07/07/behind-the-promotion-of-northwest-bio-nwbo/

http://www.thestreet.com/story/11848176/1/why-seeking-alphas-larry-smith-is-wrong-again-about-northwest-bio.html7/3 2015 19:13 Michael_Krasnik 171808Hej kaizers. Vedr. disse artikler, og dem er der mange af, så skyldtes de et gement forsøg på at ødelægge en håbefuld biotek virksomhed. Flere af disse virksomheder er udsat for Adam Feuersteins ødelæggende propaganda. Se her hvordan det systematisk foregår: http://www.innovationbreakdownbook.com/blog/2014/10/4/wall-street-bad-actors-hurt-medical-innovation-the-case-of-northwest-biotherapeutics

NWBO har med succes modargumenteret for al denne løgnagtige omtale, og det viser kursen da heldigvis osse. Der er ikke et gran af sandhed i mange af disse artikler.

Solsen, jeg er klar over at Dara har vist en positiv reaktion i fase 2, men at afvise at fase tre giver et langt dårligere resultat, er meget naivt. Der findes hundredvis super lovende fase 2 præparater om året, og kun de færreste overlever fase 3. Disse virksomheder stiger ofte på forventningerne, men man skal være opmærksom på risikoen som er ekstrem høj nu de indleder fase 3. 29% responsrate er i min verden alt for lav, også selvom andre virksomheder også leverer dårligt, og det er ligeså sikkert som amen i kirken, at succesraten bliver endnu dårligere i fase 3, da man ikke kan cherrie picke patienterne på samme måde som i fase 2.

Når jeg benytter udtrykket "hyped" er det måske ikke det rigtige udtryk, nok nærmere "oppustet på forventninger" som er meget naturligt i aktiemarkedet, men hvis ikke man tager højde for en evt. afvisning i fase 3, med et 50% kursfald til følge, så handler man med hoved under armen.

Solsen, er du sikker på Dara bliver godkendt og succesraten holder sig på 29%8/3 2015 12:10 Solsen 371810Det er jeg og analytikerne 95% sikre på, idet fda har indikeret at barren er noget under dette niveau.
Daras resultater i kombinationsbehandlinger er endnu bedre og det er også i denne sammenhæng forventningerne ligger til det fremtidige potentiale.
Solsen8/3 2015 17:29 Michael_Krasnik 071814OK, så kan jeg jo godt se at det er en sikker investering.....(læs ironien)

Tilbage til NWBO, så fadt jeg over dette indlæg på et andet fora, som beskriver højdepunkterne ved deres teknologi, og hvorfor jeg bla. ser fremtiden som værende endog meget lys for NWBO.

"DC Vax is still NOT understood by the medical community - YET! Investing community starting to discover this gem.
Even researchers continue to lump ALL DC therapy immunotherapy together as if they are all similar. DC Vax is the only DC therapy that has cracked the DC antigen uptake and communication problem (answer - "teen aged" DC's can uptake and communicate). NWBO has advanced the DC manufacturing processs enough that in 8 days a multiyear treatment can be produced and stored and be "off the shelf" ready for the patient (manufacturing plants in US, Germany -approved and functioning and soon in England). Margin's will exceed anything yet seen with biologics and improvements to manufacture (biochip processing) and potency (improved DC cell's) continue to be made (and yes with only 12 full time employees). Already granted a limited commercialization approval in Germany under first of it's kind new govermental process (and sell product even before P3 trial is complete - yes -you read that correct - and approval expands application beyond even the scope of the trial - and yes you read that right also - all Giloma's not just GBM. - incredible.) First paying - PAYING - yes you read that right - customer - CUSTOMER - patient has ALREADY been treated. AND it no where gets close to stopping there, there's the Direct trial, UCLA, possible combination therapy with other "immuno therapies" - on and on... we will be a $B++++ company very soon How can you do DD and not get ape crazy excited??? Never seen anything like this!"

Selvfølgelig megen begejstring at spore, men jeg har virkelig tiltro til at vi ser verdens første "rigtigt seriøse" tilbud til cancerpatienter.8/3 2015 17:49 Michael_Krasnik 171816Glemte at nævne, at ingen analytikere eller FDA kan forudsige udfaldet af et fase 3 forsøg. Bemærk at jeg ikke mener det ikke kan blive godkendt, blot giver jeg det en langt mindre sandsynlighed end markedet og kursen giver udtryk for. Held og lykke til alle som er inde i Genmab.14/3 2015 16:38 Solsen 071884Jeg tvivler på at du er klogere end hele markedet !14/3 2015 16:48 Michael_Krasnik 071885Jeg er ikke klogere "end hele markedet" blot er der åbenbart ingen af de såkaldte "analytikere" som tager højde for dette, eller måske endnu mere korrekt, slet ikke er klar over det. Der er gået en hvis lemminge effekt effekt over Genmap. Jeg vil gerne påpege, at jeg ikke siger det ikke vil blive godkendt, men at jeg personligt giver det større chance for ikke at blive godkendt. Måske 70/30 til fordel for en afvigelse.14/3 2015 16:50 Michael_Krasnik 071886-men jeg ser du anser dig selv for at være "EKSPERT" på Genmap, så du må åbenbart vide hvad du snakker om. "Ekspert" på biotek kræver i min verden, en videregående medicinsk uddannelse, så måske du arbejder i branchen, men så må du jo også vide hvad jeg taler om.14/3 2015 17:13 Solsen 171887Kan du ikke engang efter dine egne indlæg se, at du anser dig selv for klogere end markedet.
Jeg har ikke udtalt mig om mine egne evner blot, at du gør dig klog på noget du ikke har sat dig ind i.
Når du ikke har lært, at Genmab staves med b og ikke p så er du for langt ude i din analyse af Genmab.14/3 2015 17:18 Michael_Krasnik 171888HAHAHA. OK, du får ret og jeg får fred.18/4 2015 16:39 Dimse 172169Northwest Biotherapeutics : NW Bio Included in New Index of the "Top 25 Cancer Immunotherapy Companies"

http://www.loncarindex.com
TRÅDOVERSIGT