Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

BIOTEC PHARMACON: Webcast fra Investordagen


71941 Helge Larsen/PI-redaktør 20/3 2015 19:12
Oversigt

Svein Lien, CEO fortæller om virksomhedens store potentiale på sårbehandlingsområdet med Woulgan Biogel på Investordagen i København d. 18. marts 2015:

http://www.shareholders.dk/kampagne/InvestorDagen-Koebenhavn-2015-webtv/Biotech-Pharmacon



23/3 2015 10:42 Lomar 271962



Veldig spennende å høre Biotec Pharmacon presentere seg hos dere på Investordagen. Dette blir stort men har tatt tid se hva som ble skrevet 06.11.2012: Biotec: Ser stort potensial for sårsalve
Av: Asgeir Nilsen - StockLink iMarkedet
Publisert: 06.11.2012 11:31:13 - Oppdatert: 06.11.2012 11:31:13
Biotekselskapet satser på at salve-suksess skal skape aksjonærverdier.

Det lille bioteknologiselskapet Biotec Pharmacon taper fortsatt penger i tredje kvartal, mens det venter på at sårsalven Woulgan Biogel skal lanseres kommersielt.

Selskapet har allerede inntekter fra segmentene «Arctic Zymes» og «Beta-Glucans», men fremhever selv den legende sårsalven som den største verdidriveren fremover.

- Fokus blir på de to hovedløpene. Registrering av produktet for å sikre at det kan lanseres så raskt som mulig, og partnerprosessen for å sikre at vi har en god distribusjon av produktet når det er klart for markedet, sier Biotec Pharmacon-sjef Svein Lien til iMarkedet Xpress.

Godkjenningsprosessen for CE-merking av Woulgan Biogel er ventet å fullføres innen slutten av første halvdel 2013, for deretter å lanseres kommersielt.

Lien sier det alltid vil være risiko knyttet til registreringsprosessen, og viser til at det kan oppstå forsinkelser.

- Men vi ser ikke fundamental risiko for at produktet ikke kan lanseres eller bli godkjent. Vi har lett etter den type signaler for å forstå risikoen, og vi har ikke funnet noen slike som gjør oss bekymret, sier han.

Ser stort potensial
Biotec illustrerer markedspotensialet ved å vise til at produkter som kun leger diabetiske fotsår generer årlige inntekter i hundremillionersklassen.

Blant annet rapporterte selskapet Shire et salg på 101 millioner dollar fra sitt produkt i første halvår 2012. Fra selskapet Organogenesis er det årlige salget over 100 millioner dollar.

- Det er et veldig stort potensial. Vi ser for oss et stort marked, sier Biotec-sjefen.

Hvor stor markedsandel Biotec kan kapre avhenger av mottagelsen i markedet, fremholder Lien.

- Vi er ganske optimistiske fordi vi ser at dette er et produkt som vil prises en del lavere enn de lanserte produktene som selges i dag, og samtidig har en betydelig bedre effekt enn vanlige hydro-geler.

- Verdien for aksjonærene
Biotec er i samtaler med potensielle partnere for kommersialiseringen av Woulgan Biogel, og fastholder at prosessene vil være ferdig i tide til en kommersiell lansering

- Det er partneravtale man skal lever med i mange år, og da er det viktig at man får en god konstruksjon. Verdien for aksjonærene i den virksomheten her, ligger jo i hvordan produktet lykkes i markedet. Det er der slaget står. Det må vi ta hensyn til, både tidsmessig og avtalemessig, når det gjelder partneravtale, sier Svein Lien.



23/3 2015 15:10 Helge Larsen/PI-redaktør 071964



Penetrationstiden tager altid meget længere i sundhedssektoren end man regner med.



TRÅDOVERSIGT