Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

TA - Bavarian Nordic


72092 AleksanderEde 9/4 2015 23:24
Oversigt

Dejlig dag som Bavarian aktionær. Jeg er på det seneste begyndt at læse en del af Oliver Velez, som benytter såkaldte "Elephant Bars" og 20MA, som indikatorer på en Bullish Trend. I dag fik vi det han kalder en "Clearing Elephant Bar". Dette er et candlestick, som fjerner alle andre candlesticks til venstre med dets stigning. Som billedet viser, brød vi tidligere modstand med dette candlestick og derfor bevæger vi os mod nye højder (Uddybende tekst kan ses på vedhæftet billeder). Det interessante er dog, at jeg for et par dage siden faldt over et billede fra en af hans bøger, som minder meget om Bavarians udvikling. Billedet viser hvordan en sidelæns bevægelse, efter en kraftig stigning fra en tidligere "Elephant Bar", ligeså stille vil bevæge sig mod sit 20 dages glidende gennemsnit og derefter vil stige kraftigt igen. Netop dette skete i dag. Og som han selv udtrykker det: "The market's biggest moves, ignite from its smallest bars - Never forget this!". Dog kan man være bange for at dagens stigning er en overanstrengelse og at den vil falde kraftigt imorgen. Men denne stigning skete tæt på dets 20 dages glidende gennemsnit, og derfor ikke for langt vægt fra dens egen ligevægt. Dagen i morgen og ikke mindst fremtiden for BAVA bliver rigtig spændende at følge! Jeg sælger i hvert fald ikke endnu ☺

BAVA.CO

BAVA.CO




10/4 2015 07:25 Helge Larsen/PI-redaktør 072093



Spændende at følge hvad der sker i Bavarian i dag. I går var det flere udenlandske banker som købte op. De danske solgte.



TRÅDOVERSIGT