Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Guld - TA


72174 AndersEgsvang 19/4 2015 21:16
Oversigt

Er det tid til at hoppe på Guldvognen?

Det er meget lang tid siden jeg sidst har taget en position i Guld, men det sidste stykke tids nedtur er begyndt at gøre mig lidt huk på en ny Guld handel.

Jeg har lidt en forkærlighed for guld, da det var der jeg startede min "trader-karriere". Den første handel jeg nogensinde tog var på Guld, og det var også første gang jeg prøvede at tjene penge på daytrading.

Denne gang er det dog ikke en daytrade handel jeg ser efter, men derimod en længerevarende swingtrade.

Efter at guld i 2011 toppede i 1900, så er det bare gået nedad derfra. Guld er nu begyndt at konsolidere lidt, skabe en nedadgående trekantformation. Trenden er stadig nedadgående, så et køb er higher risk, men som det ser ud lige nu, så er der nogle enkelte tekniske faktorer der spiller til en lang position.

Guld har et modstandsniveau i 1208.5, som tidligere har fungeret som support. Tilbage i Q3 brød Guld igennem supportniveauet og fandt derefter støtte i 1143.5. Derfra fik køberne igen skubbet prisen op over 1208.5. Derfra ramte vi så en nedadgående trendlinje, som fik køberne til at tage profit og sælgerne til at sælge på et modstandsniveau. Vi fik endnu en gang prisen skubbet under support, og derfra har vi nu holdt os under. Lige nu er der så kamp om hvem der skal tage teten her fra. Kan vi lukke over 1208.5, så skal vi muligvis op og teste vores nedadgående trendkanal endnu en gang. Kan vi ikke lukke over, så kan det godt ligne en Skulder hoved skulder formation som vi har gang i. Og dette vil så skubbe prisen ned i 1143 igen.

1208.5 er et rigtig vigtigt område, da vi kan se det på flere forskellige tidsrammer. (dags-chartet og time-chartet) dvs. der er det vi kalder en "cluster". Tradere på de to forskellige tidsrammer har øje på dette område, og derfor er der altså meget mere deltagelse end hvis vi kun kunne se modstandsområdet på én tidsramme.


Jeg ser derfor efter en mulig lang position i Guld mandag, samt en short i Olie, som tidligere beskrevet.

- Anders
www.egsvang-trading.dk
www.facebook.com/egsvang.trading

AUX, EUR, USD

AUX, EUR, USD




23/4 2015 04:25 PMPirate 072192



Teknisk analyse er ikke min stærke side, så jeg vil sige mange tak for din analyse.

Specielt for guld synes jeg man kan finde yderligere indsigt ved at se på guldprisen i forskellige valutaer. Her finder jeg især EUR og USD nyttige. Ser man samme signal i flere forskellige valutaer, bekræftes signalet jo.

Hvis du gik lang i guld i mandags, ser det måske umiddelbart ikke godt ud nu. Men EUR/USD er faldet, og regnet i EUR ser det langt mindre slemt ud.

På den lidt længere bane ligner det en klar uptrend for guld regnet i EUR siden starten af november.

Selv har jeg ikke handlet meget guld på det sidste. Min seneste større handel var i slutningen af januar, hvor jeg var heldig at sælge en pæn portion for USD stort set på toppen, men siden har der kun været mindre handler.

Efterhånden ser guld mere og mere tiltrækkende ud for mig igen, og jeg er fristet til igen at øge min position. Men jeg venter, dog mest fordi mine likvide midler lige nu kan være mere nyttige for mig i forbindelse med en anden handel jeg håber at gennemføre i løbet af få uger. Når den handel er overstået, vil jeg nok igen købe mere guld.



TRÅDOVERSIGT