Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Handel ikke på selve nyheden


73314 Hans-Henrik Nielsen 29/9 2015 08:44
Oversigt


Mange af jer har spurgt her i løbet af weekenden, hvad jeg tænkte om Novo Nordisk efter godkendelsen i USA.

Men svar har været delt i flere dele.
For det første så handler jeg aldrig på selve nyheden.
Jeg er med garanti ikke den første der har fået denne nyhed, og jeg er formentlig ikke kompetent til at vide, præcist hvad det bør gøre ved aktiekursen.

Mit bud på aktiens bevægelse mandag var dog, at den nok ville starte med at stige. Men det var ikke den vigtige del.
Den vigtige del var, hvad aktien så ville gøre der efter.

Når der kommer en spændende nyhed som denne omkring Novo Nordisk, så holder jeg meget øje med, hvordan markedet reagerer på det. Hvis kursen stiger fra morgenstunden og så fortsætter hele dagen med stigninger kun afbrudt af mikroskopiske fallbacks, så er jeg ret rolig og aktien skal nok fortsætte op i de kommende dage.

Men når jeg ser et scenarie som det i går i Novo Nordisk, så gør det mig virkeligt nervøs for både aktien og markedet.
For når vi ser en flot åbning men at aktien så falder resten af dagen, så er der en stor nervøsitet i markedet, og en masse investorer har brugt muligheden for at komme ud til en god pris.

Hvor aktien skal hen nu ved jeg stadig ikke med sikkerhed, men mit bedste bud er et sted mellem sideværts og nedad.
Nu ved jeg godt at Novos fald i går også til dels var forårsaget af det generelle marked. Udviklingen havde muligvis været anerledes i et stærkt bullish marked.

Så husk: Handel aldrig på nyheden. Handel på nyhedens effekt i markedet


Hans-Henrik Nielsen
https://www.facebook.com/Markettimerdk-165400380191772/timeline/

Rockwool




30/9 2015 02:25 Livermore 173332



Det var ikke en rigtig nyhed - for alle regnede med godkendelsen. Og mange havde købt i forvejen for at profitere på det forventede kurshop. Uventede nyheder kan det som regel betale sig at handle på, fordi de kan få aktier til at stige i timevis, ja i flere dage. Især hvis stemningen i markedet generelt er positiv.



1/10 2015 09:31 Hans-Henrik Nielsen 073338



Hej Livermore,
Det vil jeg godt give dig ret i. Mit problem er, at jeg ikke altid kan gennemskue, hvad marked allerede havde inddiskonteret i prisen. Jeg formodede også at markedet havde regnet med godkendelsen, men ofte er der detaljer i (den overordnede) gode nyhed, som jeg så ikke får gennemskuet.

Og som du selv siger, så kan nyheden godt trigge optur i timevis. Men i nogle typer marked virker det til, at mange af de store sidder og afventer køb fra amatørerne, som de så bruger på at sælge ud af deres beholdning.

Hvis man er godt inde i en aktie og dens sektor, så har man fine muligheder på nyheden. Men oplever at kun ganske få er gode nok og har tiden til for alvor at udnytte dette.

HH



2/10 2015 07:18 Livermore 073340



Hej Hans-Henrik. Ja, nyhedstrading er ikke for tøsedrenge. Men i denne uge har vi f.eks. set, hvorledes en overraskende nyhed fra Rockwool har givet et flot kursløft.



TRÅDOVERSIGT