Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Opdatering på markeds-korrektioner - længde og voldsomhed


74793 MichaelDC 5/6 2016 12:29
Oversigt

Siden finanskrisen i 2009 har vi haft 10 korrektioner på aktiemarkedet. Hvad kan vi se, læse og lære ud af tallene historisk?

(Se venligst vedhæftede Word-dokument med en liste over længde af korrektionerne, voldsomheden i faldene samt hvad der udløste dem. Jeg opdaterer hver gang der er en korrektion, som information til de som ønsker det.)


Så hvad kan vi lære af korrektioner. Der er typisk 3 forskellige slags korrektioner.

1.) Den første, er det man kan kalde den lille korrektion, som er kortvarig og som oftest skyldes noget der ikke nødvendigvis har med investor markedederne at gøre. Det kan være et Grexit, eller et virus udbrud a la Ebola.

2.) Den anden type korrektion er en som i den grad har med markederne at gøre, men som vægtes som noget der vil blive løst indenfor en overskuelig fremtid.

3.) Den sidste type korrektion er den voldsomme slags. Det er der hvor man oplever meget vodsomme fald og typisk over en ret lang periode. De seneste 2 voldsomme var gælds-krisen i Europa i sommeren 2011, og før den var det selvfølgelig finanskrisen i slut 2009.

Så det vedhæftede dokument. Det er kun tænkt som information.
docxSiden_finanskrisen_har_vi_haft_10_..



6/6 2016 21:33 TeamGarlic 074809



Hej Michael ! Fint dokument, du har fået skruet sammen. Jeg synes, at det kunne have været interessant med 1. sammenligning med andre betydende indeks, 2. evt. tekniske data, der gav en indikation om uro/nervøsitet (var VIX meget lav, afstand til MA50 eller MA200 et cetera).
Jeg vil anbefale dig at gå til http://cutepdf.com/ for at hente en PDF-printer. I MS Word beder du om at udskrive dit dokument og vælger så CutePDF. Så får du et PDF-dokument i stedet for Word. Sikkerhedsmæssigt er det bedre (undtagen hvis læseren benytter Adobe Acrobat, men det er deres problem. Brug http://www.tracker-software.com/product/pdf-xchange-viewer i stedet for).



TRÅDOVERSIGT