Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Genmab A/S, 26 August Kl. 16:30 Læs mere her
      

Trading og Brexit - en farlig cocktail


74834 Hans-Henrik Nielsen 10/6 2016 08:50
1
Oversigt


Den 23. juni bliver det afgjort, om England forsat skal være en del af EU. Der er i øjeblikket helt dødt løb imellem tilhængere og modstandere af EU, og afstemningen kan gå begge veje.

Det påvirker markederne og især Britiske Pund rigtig meget. Investorerer hader usikkerhed.

Kan man daytrade og swingtrade på denne store begivenhed og i givet fald hvordan? Bør man gøre det eller er det ren spekulation? Bør man handle før afstemningen, så snart resultatet foreligger, eller vente til dagene derefter?

Dette prøver artiklen her at se på fra forskellige vinkler.

http://www.daytraderland.com/artikler/daytrading-og-b..11/6 2016 09:56 Livermore 174840Brexit er absolut ikke urealistisk. Den seneste meningsmåling viser, at Brexit-tilhængerne fører med ikke mindre end 10 pct. Men hertil kommer, at ifølge meningsmålinger er der i Holland et massivt flertal for udmeldelse. Og på grund af reglerne om folkeafstemninger i Holland er det ikke usandsynligt, at befolkningen bliver spurgt. Hvad angår Danmark er det værd at notere sig, at EU-skeptikerne (DF, LA og EL) har mandater nok i Folketinget til at få en folkeafstemning.13/6 2016 08:28 Hans-Henrik Nielsen 074849Helt enig. Et Brexit kommer tættere og tættere på. Spørgsmålet er, hvor stor en del af dette Brexit som markedet når at prise ind i markederne.TRÅDOVERSIGT