Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Zymeworks i ATH


76969 Sukkeralf 6/9 2019 08:19
7
Oversigt

Zymeworks bevæger sig nu i ATH - seneste to kursmål er 49 (Citi) og 44 (Stifel).



Fra præsentationen den anden dag ved vi, at ZW25 monoterapi fase I data opdateres på ESMO (27/9-1/10) - man håber bl.a. her at monoterapi data er så stærke i niche indikationer, at man kan gå efter Break Through Designation (BTD) eller accelerated approval. Dermed håb om opstart af mulige fase II registreringsstudie i 2020 med forventet BLA i 2022. Konferencen er tæt på så de må kende en del til data og deres forventninger, så det lyder rigtig spændende.



På EORTC (26-30 oktober) præsenteres fase I data for ZW25 i kombi med chemo i gastric cancer - det studie der har dannet baggrund for det fase II studie der allerede er startet op og man forventer tillige, at starte registeringsstudie op i H2 2020.



De første topline safety data på ZW49 fase I (opskalering) forventes præsenteret hos J. P. Morgan i midten af januar 2020 og fulde data på ASCO i maj/juni 2020. Specielt dette stof kan blive en game changer for Zymeworks, hvis de prækliniske data holder vand - et stof med sammenlignelig virkning som DS-8201 og et langt bedre terapeutisk vindue.



Potentialet i Zymeworks er stort (som altid hos biotek), hvis de sidder med top-platforme til bispecifikke antistoffer og ADC ! Fremgangsmåden er særdeles fornuftig med en lang række ikke-eksklusive aftaler på platformene, som løbende giver penge til udvikling af egne kandidater. Dette er grundstenen i en fornuftig langsigtet investering, hvor der er plads til ups and downs !



Zymeworks markedsværdi er pt 1,12 milliarder dollars og rummer kort sagt potentiale til meget mere:



- For ZW25 (HER2 bispecifikt antistof der rammer de to epitoper, som Roche rammer med Herceptin (omsatte for 7 milliarder dollars i 2018) og Perjata (omsatte for 2,8 milliarder dollars i 2018). Markedspotentialet pt endnu svært at gisne om, men udsigt til opstart af 2 registeringsstudier i 2020.



- ZW49 er ADC udgaven af ZW25 og største konkurrent her er Daiichi Sankyo´s DS-8201 (for nyligt udlicensieret til AstraZeneca for samlet 6,9 milliarder dollars). Virkelig stort potentiale hvis de prækliniske data holder - pt sidder Zymeworks med alle rettigheder på nær Asien, som er udlicensieret til BeiGene !



- Zymeworks har pt 9 relative nye partneraftaler - rummer pt mulighed for at sende 46 stoffer i klinikken og med en samlet milestonepakke på 7,9 milliarder dollars (heraf pt udbetalt 185,8 millioner dollars) og tillige royalties i den lave ende. Stort potentiale men normalt ender det jo i langt mindre ! Flere og større aftaler kommer til efterhånden som platformene vallideres og nye kommer til.



- Zymeworks vil fra 2020 sende nye stoffer i klinikken og der kommer flere platforme til og ambitionerne rækker udover onkologi til i fremtiden også at sigte mod inflammation og autoimmune sygdomme. Ergo satser man stort over tid - og man er grundige og tager et skridt ad gangen!



Jeg er langsigtet (10 år eller mere) i Zymeworks såfremt tingene skrider fornuftigt fremad - på den korte bane tror jeg vi er over kurs 50, hvis ZW49 leverer gode safety data på ASCO (og burde også kunne levere effekt).



Mvh

Sukkeralf


https://ir.zymeworks.com/events-and-presentations



TRÅDOVERSIGT

76969 Zymeworks i ATH
6/9 08:19 Sukkeralf 7