Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Danske Bank


76992 Relax 23/9 2019 23:33
Oversigt

Nogle der gerne vil dele deres syn på Danske Bank. Hvad taler for aktien og hvad taler imod. Selv synes jeg den er prissat billigt.



24/9 2019 09:39 TeamGarlic 176994



Hej Relax. Tænker, at der er meget fokus på indtjening og omkostninger. Bankerne har det hårdt med indlånsoverskuddet ligesom alle deres møgsager kan resultere i store bøder i ind- og udland. Compliancen koster dem en masse penge.
Har dog hørt, at ATP har forøget deres beholdning i Danske Bank.
Personligt kigger jeg ikke i retning af finansaktier.



24/9 2019 10:33 Occam 176995



Aktier i Danske Bank vil ikke være en investering. Men man kan godt kortvarigt spekulere i dem.

1. Danske Bank er billig lige nu, fordi den har et problem.

Den fungerer lige så godt som andre banker.

Men dens problem er topledelsen, som de sidste 15 år har lavet grove fejl. Straarup opkøbte skrammel-banker, Kolding fejl-castede banken, Borgen tillod hvidvask, Nielsen lod småsparere tabe på gebyrer.

Er det holdt op nu? Eller er der nogle indbyggede mekanismer, som gør, at bankens ejere systematisk vælger de forkerte ledere?

2. Hvordan kan banker tjene penge i et minus-rente miljø?

Hvor længe bliver minus-renterne ved? Og hvordan slutter den nuværende penge-forgiftning? Kan det ske ved en voldsom nedskrivning af aktiver, som også gør bank-aktier værdiløse?

Problemet med investering i bank-sektoren er, at lærebogen skal skrives om. Og det er den ikke endnu.



24/9 2019 10:58 Relax 076996



Mange tak for rigtig gode input. Det er klart at Danske Bank har mange problemer der skal løses. Fremtiden for banker generelt og måske specielt for Db ser heller ikke for lys ud. Ser frem til næste regnskabs aflæggelse for at høre hvad de planer de har for fremtiden. Tak igen og god dag.



TRÅDOVERSIGT