Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Teknisk analyse af shorting


7948 adamjus 15/4 2009 10:28
Oversigt

Har fulgt myggene de sidste par år og gået all in primært i NEC, QEC og DNO. Som så mange andre ser jeg fra sidelinien frustrerende til den voldsomme shorting af aktien, vel bedst afspejlet i den pinlige debat på Hegnar, som vel i bund og grund vel ikke kan gå under betegnelsen debat. Gang på gang undres jeg ligeledes over, at jeg havner der, for blot at konstatere at intet er forandret og at niveauet simpelthen er for lavt, hvilket får mig lige til at takke for oprettelsen af dette forum, som naturligvis er i sin spæde start, men forhåbentlig med tiden kommer op i gear a la EI på de bedste dage.
Nå tilbage til min overskrift og en række spørgsmål til de mere kyndige. Er det på nogen måde muligt teknisk at beregne, hvor smertetærsklen går med hensyn til shorting eller sløres det hele af al den "bytte bytte købmand"? Fortsætter det ikke bare i det uendelige bare på et marginalt højere niveau for hver lille stigning, således at nogle ryger fra men nye støder til. Hvad er mæglernes rolle i dette circus? Løber de ikke en enorm risko? Hvilke(n) indkator(er) kan bruges til at se, hvad vej vinden blæser? Håber ikke mine spørgsmål er for kryptiske, og bare en minimal øget forståelse for dette grænseløst irriterende fænomen vil være en kæmpe hjælp. Slutteligt vil jeg lige høre jer der er tungt lastet i NEC m.fl, hvordan shortingen påvirker jeres nattesøvn og såfremt denne ikke påvirkes, hvorfor? Fortsat god dag tille alle.



15/4 2009 14:18 jantt 07982



Jeg ligger selv tungt i NEC (faktisk hele min formue).
Shortningen er selvfølgelig en pestiles, men ødelægger ikke
min nattesøvn. Tror på casen.
"Debatten" på hegnar er rent til grin og børnehavesnak.



15/4 2009 15:25 adamjus 07990



Tak for dit svar trods alt beroligende ;−) Ville gerne forstå den dybere psykologi i shorting og ikke mindst, hvad der på sigt kan stoppe den udover en trigger med medfølgende stort spring i kursen.



15/4 2009 15:55 jantt 07998



Beklager er ikke den store analytiker.
Er bare "almindelig" amatør investor.



TRÅDOVERSIGT