Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Hvad skal jeg gøre


82664 Tina07 14/3 2020 08:27
0
Oversigt

Jeg sidder inde med Genmab, vestas og DSV, Jeg har beholdt dem, fordi jeg ikke har kunne finde det rigtige tidspunkt at sælge på. Skal jeg sælge nu, eller er de så langt nede at jeg bare skal vente på det vender igen. Vestas købte jeg til kurs 98, genmab kurs 800 og dsv kurs 700. Vil rigtig gerne høre jeres mening.
Vh
Tina



14/3 2020 09:17 tommycarstensen 582665



Hej Tina,

Jeg kender ikke de tre virksomheder specielt godt, og jeg ved ikke, om de er dyre eller billige lige nu, men jeg synes dog, at alle tre tilhoerer den bedre halvdel af OMXC25 hvad angaar kvalitet. Hvis prisen var rigtig, saa ville jeg gerne eje alle tre.

Jeg tror, at du skal glemme, hvad du har koebt aktierne for. Du skal derimod fokusere paa, hvad du er villig til at betale for dem, og hvad du synes de er vaerd. Hvis din fair value er vaesentligt hoejere end den nuvaerende kurs, saa beholder du dem, med mindre du kan finde noget endnu mere attraktivt at eje. Hvis din fair value er vaesentligt lavere end den nuvaerende kurs, saa skal du maaske kigge dig om efter noget at erstatte dem helt eller delvist med i portefoeljen.

Hvis du ikke er i stand til at sjusse dig frem til et interval for en fair value, saa boer du nok slet ikke eje individuelle aktier men derimod koebe indeks-fonde med lave omkostninger.

Jeg haaber, at det er brugbart.

Jeg kan ikke huske det praecise citat og i hvilken sammenhaeng jeg har set det, men det er nogenlunde saadan her:
"The market doesn't care what price you paid for a stock" - Warren Buffett

Warren Buffett doesn't worry about how his investments perform year over year-here's why you shouldn't either
https://www.cnbc.com/2019/06/28/why-warren-buffett-doesnt-worry-about-how-his-investments-perform-year-over-year.html

Mvh Tommy



14/3 2020 10:32 ungeee 182669



https://www.euroinvestor.dk/nyheder/lars-tvede-disse-aktier-ville-jeg-samle-op-i-nu
Ved ikke om han får ret, men han har ihverfald gjort noget rigtigt i følge artiklen...
Jeg har personligt hverken købt eller solgt fx Zealand og mine LPG akter. I bakspejlet kunne jeg have gjort det, men nu er det for sent. Så jeg venter tiden af og håber på en U vending.



15/3 2020 22:01 Matthew 082749



Som jeg læser det, så har du stadig et plus på dine investeringer. Måske du skulle sætte et niveau, hvor du siger at hvis det når så langt ned så sælger du ligegyldigt hvad. Investering har mere at gøre med ikke at lide tab end at opnå gevinst. Et begrænset tab kan have stor betydning for den samlede gevinst over tid. Hvis en investor taber 50 procent af kapitalen på investeringen så skal der et afkast på 100 procent til for at genvinde det tabte før investor opnår et afkast på bare nul procent. Det er bedre at være ude og ikke få nogen gevinst, end at være inde og lide et tab.



TRÅDOVERSIGT