Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tvangslukning af butikker ???


82867 Kongkurs 17/3 2020 14:15
Oversigt

Det nævnes i denne artikel som en mulighed, der er under overvejelse, og da man nu har lukket tandlægerne ned for alm. rutinebehandling de kommende 3 måneder, kan man vel ikke udelukke det..https://finans.dk/erhverv/ECE12016034/detaildirektoer..

Men er det rimeligt? Eller begynder det at være liiige en tand hysterisk?
Jeg mener - hvorfor må den enkelte butiksejer ikke selv disponere? Er f.eks.Matas virkelig den store smittespreder om butikkerne skulle være åbne?
Vel ikke hvis folk følger vejledningen og bliver hjemme, hvis de er syge. Godt nok er inkubationstiden lang - op til 11 dage, og man smitter i den periode - men alligevel.... !!!
Vi slipper jo ikke for skidtet før end der er nogle der kommer op med en behandling eller en vaccine?

Lige stiger antallet af indlæggelser kraftigt, men der afspejler jo bare den forsinkelse, der er indbygget i virusen...... Og det faktum, at ingen aner hvor mange der går rundt og er smittet....
Jeg syntes personligt, at tvangslukker man butikkerne, så går man et skridt for langt, det samme ville jeg syntes, hvis man udsteder et regulært udgangsforbud.17/3 2020 16:52 bgadk 282885Man kan sige at der er stor risiko for smitte når der arbejdes med spyt og slim. Jeg ville egentlig have troet af de fleste tandlæger af sig selv ville aflyse aftalerne, da det er dem selv som er i risikozonen. Men ok, kommer der et forbud, så kan der udbetales erstatning til tandlægerne og regeringen kan se handlekraftig ud.18/3 2020 09:38 Kongkurs 182914Nu lukker man så alle med tæt menneskelig kontakt, som f.eks. frisører.
Hvis ikke der kommer massive hjælp0epakker (og det gør der nok) så kommer der mange konkurser.
Bliver tiltagende af længere varighed (over 1 måned)så kommer det til at sætte sig over alt i samfundet, da forbruget vil gå helt i stå - folk holder på pengene fordi fremtiden er meget usikker.TRÅDOVERSIGT