Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Hvilken recovery er der i sigte?


83773 Helge Larsen/PI-redaktør 16/4 2020 09:18
7
Oversigt

9. episode af Investeringspodcasten ser Hansen og Larsen på, hvilken vending investorerne har i sigte - bliver det en U-, L- eller V-formet vending? Hansen og Larsen udspiller de tre forskellige scenarier i studiet og ser på, hvordan det i så fald influere den måde, investorerne kommer til at agere på. Få også svaret på, hvad den absolutte katalysator for roligere tider på aktiemarkedet er i følge Hansen og Larsen.

Og kan man egentlig som investor med en lavere eller middel risikoprofil stadig finde aktier at investere i, når markedet bevæger sig med store bølger? Hansen og Larsen ser på stjernepriser vs. stjerneselskaber.

Få også en aktuel status på oliepriserne, herunder OPEC- og pluslandenes seneste oliecut - hvilken betydning har det for oliepriserne?

Men det er ikke kun oliepriserne, der har det hårdt i øjeblikket. Bankaktierne kæmper hårdt i denne Coronakrise. Få sammenligningen fra nu og til finanskrisen for bankaktierne i USA og Europa. Hvilken recovery er der i sigte?






19/4 2020 08:15 Thorkild01 183829



Tak for muligheden for at lytte til en god samtale. Håber I må kunne finde tid og lyst til at fortsætte en rum tid fremover :)



TRÅDOVERSIGT