Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

regnskabs-kalender


88024 tommycarstensen 2/11 2020 07:24
4
Oversigt

Jeg har sikkert overset nogle virksomheder, men vedhaeftet en regnskabs-kalender for large cap virksomheder i EEA i denne uge. Jeg haaber, at alle herinde kan holde hovedet over vandet trods regnskabs-syndfloden, der sikkert kraevede et par drukne-ofre i forrige uge :-D

Klik paa billedet for at goere det stoerre.




2/11 2020 10:43 188029



Jeg bruger også denne oversigt:
https://www.investing.com/earnings-calendar/

Lidt uoverskuelig, men faktisk falder jeg over selskaber fra tid til anden jeg finder interessante, når jeg scroller igennem.



2/11 2020 16:23 tommycarstensen 188039



NielsC Tak. Den er også god. Til virksomheder børsnoteret i USA bruger jeg finviz.com:

Tabel (også miniature-version på forsiden af hjemmesiden):
https://finviz.com/screener.ashx?v=111&f=earningsdate_todayafter&ft=4&o=-marketcap

Grafik (giver fint overblik over, hvem der stadig mangler):
https://finviz.com/map.ashx?t=sec&st=earndate

I de fleste US-tilfælde gider jeg dog ikke læse regnskab, før 10Q-formularen med supplerende information foreligger. Man kan eksempelvis abonnere på et RSS feed fra SEC med de seneste 10Q- og 10K-formularer:
https://www.sec.gov/cgi-bin/browse-edgar?type=10&action=getcurrent

Jeg prøver at læse regnskaber fra virksomheder og industrier, som jeg ikke har i porteføljen, så jeg i løbet af en periode på 5 år har læst minimum en rapport fra alle virksomheder i eksempelvis Russell 3000. Men jeg tror, at jeg ligesom de fleste andre læser regnskaber fra virksomhederne i min portefølje (og deres konkurrenter) med større entusiasme :−) Jeg har eksempelvis aldrig ejet Eli Lilly, men jeg læser altid deres kvartalsregnskab :−)



TRÅDOVERSIGT