Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tiktok-investorer - måske har de ret?


90044 Markettimer 22/1 2021 16:48
3
Oversigt

Så er der video klar til jer.
Den handler om det nye "Tiktok-investor fænomen", hvor en af dem faktisk bliver gjort til grin for noget, der minder lidt om "vores strategi". I hvert fald beskriver de en meget simpel form for trendfollowing.
Men kig med her og se, hvad jeg tænker om fænomenet.




23/1 2021 01:41 PMPirate2 690049



Trend-following kan være en god strategi, hvis man har gode faste regler for hvilke signaler man skal købe eller sælge på.

Desværre tror mange nye i markedet, at de er verdensmestre, selvom de ikke helt ved hvad de gør. Når markederne er steget tror de, at de er dygtige fordi de har fået en profit. Men man kan efter min mening først se om en investor er dygtig, når markederne generelt dykker.

Min egen tilgang til aktieinvesteringer er anderledes, og også lidt kedelig: Jeg bruger en masse tid på at analysere virksomheder for at se om de er undervurderede af markedet. Især small-cap, da de ofte får for lidt opmærksomhed, og derfor til tider kan være undervurderede. Når jeg ser en god handel begynder jeg at købe. Som regel med limiterede ordrer, og ofte over flere uger, så mine køb ikke flytter markedet. Og så sælger jeg ikke igen bare fordi kursen holder op med at stige eller falder. Jeg sælger først, hvis jeg mener kursen er voldsomt overvurderet af markedet.



TRÅDOVERSIGT