Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Hvad er bedst at investere i?


90848 Mikkel Christensen 10/2 2021 11:24
Oversigt

Hej jeg har tænkt lidt over hvad der er bedst at investere i. Kan se at hvis man investerer i Small cap og mid cap ETF, vil du få et større afkast end hvis du havde en Large cap ETF. https://fourpillarfreedom.com/stock-returns-small-cap-vs-mid-cap-vs-large-cap/
Men tænkte om der er nogle, som ved om man kan få større afkast i andre markeder, så som EM eller TECH etf´er måske?10/2 2021 14:09 Pappano 490854Der er næppe nogen, der tør svare seriøst og ansvarsfuldt på dine spørgsmål, da der ikke er noget entydigt svar eller nogen entydig løsning.

Hvis du har stor risikovillighed i dit valg af aktier, skal du ofte sidde mange timer "foran skærmen" og overvåge din portefølge pga. en stor volatilitet, hvor kurserne kan svinge meget på konkrete tidspunkter og især på "røde dage" etc. Og hvis vi på et tidspunkt, får en større korrektion på aktiemarkedet, har du risiko for at tabe (mange) penge på f.eks. konkrete volatile aktier.

Her er et enkelt eksempel på en generel vejledning fra en portefølge manager om mulighederne og faldgrupperne ved aktieinvesteringer etc.. Kan anbefale dig at bruge en del tid på en målrettet Google søgning, hvor du kan finde mange lignende og ofte lærerige og fornuftige bud på, hvordan man f.eks. grundlæggende bør investere i aktier.

https://blog.nord.investments/den-bedste-investering/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=2071339426&utm_term=79407891031&gclid=Cj0KCQiApY6BBhCsARIsAOI_GjZUg8DUsGcZLnx0cYNt1Ae_1lw4ZPSJ-mIYpPDIDJV2zhV24kAFhnkaAv1iEALw_wcB10/2 2021 15:21 Mikkel Christensen 190858Synes spørgsmålet er meget relevant. Mange i dag invester hovedsageligt i ETFer, derfor kunne det være spændende at se på, hvilken form for ETF der klarer sig bedst over en årerække. Som den artikel jeg har linket til skriver de også at udsvingene er større ved Mid og Small Cap, men hvis man er ligeglad med støjen i markedet og holder fast, vil de også give et højere afkast end Large cap ETF. Derfor synes jeg det kunne være interessant at se hvilke længerevarende former for ETF eller aktiegrupper, som har preformet bedst. Selvom risikoen også er større. Her har jeg kun kunne finde noget om disse tre typer. Men er der andre som ved noget om FX EM,REIT eller andre former for ETF´er.22/2 2021 12:47 NordicStock 191256Hej Mikkel, jeg har investeret i REIT's i mange år. Det er ikke en nem sektor at investere i, men der er et par stykker der traditionelt klarer sig godt og som samtidig har en solid og konstant høj udbytte politik. Vær dog opmærksom på følgende ...

a.) Udbytte-politiken i REIT's er ikke hugget i sten.

b.) REIT's der er udbytte-betalende er typisk opfattet som defensive.

c.) De 2 REIT's som jeg har haft længst, og som jeg er mest tryg ved, er ...

Omega Healthcare (Ticker: OHI)
Sabra Healthcare (Ticker: SBRA)

d.) Du kan læse kort om de 2 selskaber her ...

https://www.omegahms.com/vision-mission.html

https://ir.sabrahealth.com/investors/investor-services/earnings-calls-events/default.aspx

e.) Vær opmærksom på at disse 2 REITs er listet i USA og som derfor handles i US Dollar, og Dollar trenden mod den danske krone, vil være nedadgående i de kommende 3-4 år.

f.) Hvis du vil se den tekniske analyse på de 2 selskaber, må du lige sige til.TRÅDOVERSIGT