Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

TA US Financials


9755 Zip 1/5 2009 22:45
Oversigt

Jeg kunne godt taenke mig lidt indspark omkring den kommende tid indenfor US financials. Som vi alle ved er stress test med data release den 7. Maj det helt store emne for den kommende period. Vil testen sparke flere af de store (19) i kaelderen, eller fjerner offentliggoerelsen den sky af tvivl, der har ligget over financials og resulterer i endnu hoejere stigninger i Maj?

Jeg er selvfolgelig noget bekymret efter de store stigninger vi allerede har set i de sidste seks uger og har derfor taget et kig paa FAZ som en mulighed for kortsigtet gevinst i denne tid. Ja jeg ved godt at FAZ er rimelig hysterisk, men giver vel grundlaegende et godt billede med udgangspunkt i Russel 1000 financials.

Som det fremgaar af nedenstaaende 7 dages chart, er FAZ ikke overraskende i nedtrend, meeen med en tydelig Contracting Wedge med bund i gaar. Jeg ser helt klart potentiale for et valid breakout maaske allerede i dag, eller senest Mandag og dermed muligheden for en reversal af den kortsigtede trend med mulighed for stigning op mod $10 - $11 i naeste uge. Usikkerheden omkring stress test og en forventning og general market reversal er vel benzinen, der kan saette dette igang?

Jeg kan godt se RSI indikerer over bought, men jeg tager gerne dette bet og er inde fra $8.30 i dag (sl $7.95)

Input er velkommen.



TRÅDOVERSIGT

9755 TA US Financials
1/5 22:45 Zip 0