Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

STG - sikke en omgang bøllebank


98413 9/11 2021 11:21
Oversigt

Disclaimer - jeg har en position i STG.

Det er ikke så politisk korrekt at have tobaksaktier i sin portefølje, men det har jeg. Ligesom jeg fra tid til anden også har bryggeriaktier, samt aktier i medicinalindustrien :−)

STG kom vel med et regnskab der var efter det forventede. De havde lidt svært ved at overgå deres Q3 2020 som var præget af nedlukninger og en vild cigarfest i US. Jeg havde sat nogle svagere tal ind end de præsenterede. De har i dag en højere margin pga. en prisforhøjelse som kunderne åbenbart har accepteret. De har også sat nye butiksåbninger på skinner igen.

Jeg har ret svært ved at finde hullerne i osten - kom gerne med inputs. Faktum er bare at kursen faldt med et brag - helt vildt efter min mening. Det er sjældent jeg ser en valueaktie falde med 18-20% over to dage som stort set leverer som forventet. Det virkede som en kæmpe hval der ville ud for enhver pris.

Nøgletallene udviser stabilitet. De er i fuld gang med et aktietilbagekøb som pt. foregår til en rigtig lav P/E. De kan ende med at have ca. 7% af egne aktier når det udløber - jeg havde indregnet 5% da det startede. De udbetaler et højt attraktivt udbytte, og de forsøger at vækste roligt og stabilt.

Det jeg har lagt mærke til på dagens marked er, at der er nogle virksomheder der udbetaler udbytte på omkring 3-6% yield som vurderes efter en P/E på 4-10. Det synes jeg er ekstremt attraktivt med de lange briller på, og hvordan det kan lade sig gøre i et marked med høj volume og hvor det gælder om at positionere sig, så er det lidt udover min forstand. Jeg har selv positioneret mig i value med de lange briller på, for at sikre et stabilt langsigtet afkast. Det jeg kunne frygte er, at man har lokket mange nye investorer over i "populære" papirer - nye uerfarne investorer som ikke nødvendigvis har en risikoafvejning af deres porteføljer. Men det er jo spekulation :−)



9/11 2021 13:36 Hava 298419



Jeg er ligesom dig upolitisk korrekt investeret med min position i STG - jeg deler din formodning om at regnskabet var triggeren til et politisk korrekt udsalg af STG og jeg overvejer ikke at sælge her - snarere at dyppe snuden lidt mere i Tobakken.



9/11 2021 15:06 tommycarstensen 298422



Markedet er meget fokuseret paa vaekst, saa det er ikke tobaks-aktier, der bliver beloennet. Hullet i osten er vist bare, at de ikke vaekster.

STG




9/11 2021 16:27 Match 298424



Jeg har skrevet det før, og I er sikkert trætte af mine indlæg,MEN!

Det samme skete for Matas. Flot regnskab, opjustering, aktien stiger med ca. 12 kr. da det er vildest. Så går robotterne igang. Stille og roligt siver aktien, og det fortsætter.

Der var et enkelt pip fra en NON i formiddags - da jeg sidst kiggede på kursen, men ellers de sædvanlige trælse gutter: MSE, GSAG, XTXE osv.

En dag må en eller anden journalist eller økonom ringe med alarmklokken. Det er ikke en sund eller korrekt udvikling på vores børs i Danmark, der lige i øjeblikket kører rundt med kurser, ofte med latterligt små styk størrelser, uafhængigt af flotte selskabspræstationer, hvilket også gælder STG.



10/11 2021 12:25 Perth 198440



Dette har finanstilsynet åbenbart behandlet på et tidspunkt, de ved der er problemer med manipulation men gør ikke noget, da nogle af aktørerne ikke er under dansk kontrol. Så det er vores kamp mod dem, hvem tror i vinder?
Os der køber en gang i mellem eller de der bombarderer markedet ustandselig!
Skriv vedhæftet.
pdfAlgoritmehandel_paa_danske_handels..



9/11 2021 16:38 Arne A 298425



for aktier det ikke er politisk korrekte skal man glemme alt om kursudvikling: For STG er det køb og nyd det årlige udbytte, og hvis ikke du vil give det til arvingerne, så brug udbyttet til at købe nogen flere aktier.
Salg kan du lade arvingerne om.



10/11 2021 03:28 bgadk 198431



STG er bestemt ikke den eneste aktie, som selvom den i forvejen var billig, blev bombet ned på et fint regnskab.
Det skete også for DNord og Pandora. (det sidste fik jeg udnyttet).

Jeg var nervøs for at det samme ville ske igen for Mærsk ved seneste kvartals regnskab, så jeg solgte i dagene inden, med håb om billigt genkøb. Det fik jeg så ikke.

Hvis jeg havde set STG's fald, så havde jeg nok købt op, men det skal ikke undre mig om tilbuddet allerede er væk i morgen fra åbningen....



11/11 2021 14:09 198666 098472



skal ned og teste kurs 112, så må vi se om det kan holde...




18/11 2021 14:31 098651



Jeg har i dag doblet min position. Dagens opkøb uden den mindste reaktion er i min verden en fejl i markedet...

Det er ren gavebod. STG kommer da til at lave kvalitetscigarer i Italien. Det er jeg ret overbevist om, og så vil vi se en kæmpe fremgang i deres markedsandele - ikke bare i Italien men i hele det sydlige Europa.



TRÅDOVERSIGT