Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Har Arbejdernes Landsbank fortrudt køb af Vestjysk Bank?


98652 18/11 2021 15:20
Oversigt

Det er lidt et retorisk spørgsmål, og alligevel ikke. For nu har Arbejdernes Landsbank været den største nettosælger 95% hver dag de sidste 3 måneder. Det spøjse var, at de jo sad og købte op i kurs 3,45 kr. før deres bindende tilbud udløb og straks efter udløb, så begyndte de at sælge aktier, og det har ikke haft betydning, at de solgte under kurs 3,45 kr. Det er en rimelig besynderlig adfærd.

Så hvad er Arbejdernes Landsbank's plan med Vestjysk Bank? Jeg er i tvivl. De sælger og sælger under den købspris de lige har givet. Måske fik de blot for mange aktier i forhold til deres plan.
Vestjysk Bank har en højere forrentning på deres bankforretning end Arbejdernes Landsbank, så de kan vel dårligt være utilfredse med lønsomheden, og jeg formoder også at Vestjysk Bank kommer til at udbetale et højt udbytte pga. bonussen fra DJS på 500 mio. kr.
De leverer - kvartal efter kvartal - nogle solide nettoresultater, og mon ikke årets resultat skal opjusteres sidst på året. De er så vidt jeg lige kan udregne den bank på fondsbørsen der er lavest værdiansat uden de 500 mio. kr. i ekstraindtægter (som jeg dog formoder bliver udbetalt til aktionærerne).

Jeg er en meget tilfreds aktionær, men jeg er da lidt bekymret for den styring aktiekursen holdes i med det ekstremt stramme greb fra ejerne.

En note er også at bestyrelsen IKKE anbefalede den købende kurs fra Arbejdernes Landsbank.



18/11 2021 20:19 198666 098663



dem de sælger idag i 3,5 tjener de jo på. hvor mange % har de tilbage....



TRÅDOVERSIGT