Donation

Gratis-sitet ProInvestor.com besøges hver måned af ca. 40.000-45.000 unikke personer. Alle med særlig interesse for aktieinvestering. Der er travlt i de saglige chats på websiden og i den aktive og interesserede debat i vores store fb-gruppe: ProInvestors Aktiesnak. For eksempel har vi ofte næsten 500 personer ad gangen, der læser med i Genmab-chatten ved større begivenheder i aktien. Altsammen tilbyder vi kvit og frit.

Som debatredaktør er jeg og mit team glade for de beskedne indtægter, vi får fra reklamebannere og afholdelse af vores eksklusive Q&A med ledelsen i børsnoterede virksomheder.
Selv om arbejdet på siden stort set udføres ”con amore” af vort maskinrum og administration har vi brug for penge til udvikling, vedligeholdelse, trimning, faste nyhedsbreve fra mig samt analyser på websitet.

Løbende donationer fra dig som oplever, at du får nyttigt, perspektiverende indhold i relation til dine aktieinvesteringer, vil derfor være en stor hjælp henover året. Blot 25-50 kr en gang imellem vil gøre en stor forskel. Større beløb naturligvis ligeså.

Sådan donerer du dine personlige beløb: MobilePay 28556430

Husk navn/alias og mail, så jeg kan kvittere med en personlig tak og en plus-profil på websiden. OBS: Vi værdsætter alle donationer uanset størrelse og hyppighed og du er selvfølgelig stadig lige velkommen, om du donerer eller ej.

På forhånd tak og med venlig hilsen

Helge Larsen
Debatredaktør

www.proinvestor.com