Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Colgate-Palmolive får smilene frem hos investorerne med tocifret vækst i bundlinjen

26/7 13:42

Regnskabet for andet kvartal fra amerikanske Colgate-Palmolive får fredag smilene frem hos investorerne, der sender aktien op med 1,3 pct. til 97,75 dollar i formarkedet.

Det sker efter et flot andet kvartal med lidt stærkere end ventede hovedposter, tocifret vækst på bundlinjen og vækst på tværs af alle kategorier.

Colgate-Palmolive omsatte i april, maj og juni for 5,1 mia. dollar, mens analytikerne ifølge estimater indsamlet af Bloomberg News havde ventet 5,0 mia. dollar.

På de nedre regnskabslinjer blev det til en justeret indtjening per aktie på 0,91 dollar mod ventet 0,87 dollar.

Colgate-Palmolive løfter i regnskabet også sine forventninger til den organisle vækst, men det betyder dog blot, at prognosen nu også omfavner de forhåndsforventninger, som analytikerne havde.

Selskabet venter nu en organisk vækst på 6-8 pct. mod tidligere ventet 5-7 pct. Konsensus blandt analytikerne var inden regnskabet 7,4 pct.

- Det her er det fjerde kvartal på stribe, hvor vi leverer en øget bruttomargin og tocifret vækst i driftsresultatet, nettoresultatet og indtjeningen per aktie, siger Noel Wallace, der er topchef hos Colgate-Palmolive, i regnskabet.

Han peger på, at fortsatte investeringer i marketing også ser ud til at kunne holde godt gang i væksten i de kommende kvartaler.

.\\˙ MarketWire