Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

DSV's kursfest ebber ud

13/9 10:50

Kursfesten i DSV oven på gigantopkøbet af DB Schenker er fredag formiddag så småt ved at ebbe ud.

Ved 10.45-tiden ligger DSV bare 1 pct. højere i 1389 kr. efter at være handlet så højt som 1434 kr. tidligere fredag.

Med til historien hører dog også, at aktien allerede torsdag steg 10 pct., da Reuters havde bragt rygter om, at DSV havde trukket sig sejrrigt ud af budkampen om den tyske transportkoncern.

At reaktionen fredag er så behersket kan ifølge Jyske Bank-analytiker Morten Enggaard også hænge sammen med, at handelen ud over de sædvanlige godkendelser fra konkurrencemyndigheder stadig mangler at blive godkendt af Deutsche Bahns bestyrelse og det tyske transportministerium.

- Jeg tror da, at det er klappet af, og at handelen nok skal gå igennem, men skal man sætte sandsynligheder på, at det ikke går igennem, vil jeg da mene, at den er større her, end ved tidligere transaktioner, siger Jyske Bank-analytikeren.

Han peger desuden på, at DSV for at finansiere handelen varsler et salg af aktier til professionelle investorer til en værdi af 4-5 mia. euro, eller 30-37 mia. kr.

- I andre virksomheder vil man sige, at når man ved, at der kommer et salg af aktier i fremtiden, så vil det kunne holde kursen nede. Og det kan også være det, der spiller ind, siger Morten Enggaard.


.\\˙ MarketWire