Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Italiensk høreapparatforhandler leverer bedre end ventet regnskab

28/10 13:34

Den italienske forhandler af høreapparater Amplifon, der er kunde hos både GN Hearing og Demant, er kommet salgsmæssigt bedre end ventet ud af tredje kvartal, hvor der også meldes om salgsfremgang i oktober.

Det skriver Bloomberg News.

Amplifon-aktien fortsætter sin nedtur med et fald på 6,1 pct. til 30,05 euro på børsen i Milano, hvilket dog sker på en blodrød dag med fald på 3,2 pct. til det italienske FTSE MIB-indeks.

Salget er i tredje kvartal steget til 428,2 mio. euro fra 392,7 mio. euro, hvilket er over analytikerprognosen på 408,7 mio. euro.

Driftsindtjeningen fra fortsat drift er steget med 64,1 pct. til 48,1 mio. euro, hvilket også er over analytikernes forventning på 43,4 mio. euro.

Amplifon fortæller, at udviklingen i covid-19-udbruddet begrænser synligheden de næste måneder, men det pointeres, at salget indtil videre i oktober er over niveauet for samme periode i 2019.

For november og december venter Amplifon, at salgsudviklingen vil afhænge af niveauet af restriktioner, der bliver indført af regeringerne på de berørte markeder.

/ritzau/FINANS