Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Vestas udpeger chef for sin nye Global Development-enhed

21/1 12:00

Vestas udpeger chef for sin nye Global Development-enhed

Vestas er nu ved at sætte holdkortet for sin nye dedikerede afdeling med fokus på projektudvikling, Global Development, som selskabet løftede sløret for i forbindelse med den nylige milliardinvestering i Copenhagen Infrastructure Partners, CIP.

Som chef for Global Development har Vestas udpeget Thomas Alsbjerg, som tidligere har haft ansvaret for Vestas' forretningsstrategi.

Han tiltræder allerede sin nye stilling i dag, oplyser Vestas til Ritzau Finans.

Den ledige stilling som ansvarlig for forretningsstrategien besættes i stedet af Nikolaj Thyge Gertz, som kommer fra en stilling internt i strategiafdelingen.

Vestas får også ny chef for Investor Relations, idet Patrik Setterberg midt i februar også skifter over til den nye Global Develpment-enhed, hvor han bliver finansdirektør, CFO.

Setterberg har været en del af IR-teamet hos Vestas siden 2016 og har siden januar 2018 været den øverste ansvarlige for området. Stillingen som chef for IR skal fremadrettet varetages af Mathias Dalsten, som i forvejen er i IR-afdelingen.

Vestas annoncerede 18. december en investering i CIP på 500 mio. euro, hvilket skete som led i bestræbelserne på at øge selskabets andel i værdiskabelsen i industrien, og det var her, at etableringen af den nye dedikerede afdeling for projektudvikling blev nævnt første gang.

/ritzau/FINANS