Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Mærsk-logistikchef skal skaffe mere forretning til lands og i luften

12/4 07:28

Mærsks ansættelse af franske Aymeric Chandavoine skal skaffe mere forretning fra rederikoncernens største kunder og dertil spotte potentielle opkøb.

Det skriver dagbladet Børsen.

For et år siden kom Aymeric Chandavoine til Mærsk, hvor han nu har ansvaret for aktiviteterne i koncernens Logistics & Services-division - Mærsks forretning, der ikke har med skibe og havne at gøre.

Mærsk har i længere tid satset på at være en totalløsning til sine kunder og kunne levere direkte fra producent til kunde.

Ved koncernens generalforsamling den 23. marts blev der dog lanceret et nyt krav fra bestyrelsesformand Jim Hagemann Snabe om, at der skal skaffes mere forretning til logistikdivisionen fra de 200 største rederikunder.

Der er endnu vej igen, før at divisionen når det mål, men Aymeric Chandavoine har planer i støbeskeen til Mærsks kapitalmarkedsdag i maj.

- Men det handler overordnet om, at Mærsk både skal have faciliteter tættere på, hvor varerne produceres - så vi kan hente de færdige varer og gøre klar til transport. Vi skal også have andre transporttilbud end søfragt - både i luften og på bane. Og vi skal have flere faciliteter tættere på, hvor varerne skal anvendes og sælges til brugerne, siger han til Børsen.

Der er dog ikke tale om et angreb på andre i logistikbranchen som DSV Panalpina og Kuehne + Nagel, som også er kunder i Mærsk, forklarer Aymeric Chandavoine til Børsen og kalder det en fragmenteret branche.

Originalartikel: Børsen, 12. april, side 4.

/ritzau/FINANS