Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tryg/CEO: Super tilfreds med høj kundetilfredshed og præmievækst

16/4 08:47

Forsikringskoncernen Tryg overrasker positivt på præmieindtægterne, som trods fortsatte udfordringer på grund af coronapandemien voksede med 6,2 pct. i første kvartal.

De samlede præmieindtægter opgøres i kvartalet til 5906 mio. kr., hvilket var lidt over analytikernes forventninger på 5864 mio. kr. - og klart over niveauet på 5595 mio. kr. i samme periode året før.

- Det har været et første kvartal, hvor corona har holdt både vores kunder og vores medarbejdere i et jerngreb, og at vi under de omstændigheder leverer en meget, meget høj kundetilfredshed og meget høj vækst på 6,2 pct., kan vi være super glade for, siger administrerende direktør Morten Hübbe fra Tryg i et interview med Ritzau Finans.

Han noterer også, at kundernes adfærd på nogle områder har ændret sig.

- Jeg synes, vi kan se, at kunderne køber endnu flere forsikringer tættere på hjertet - der hvor utrygheden er højere. Vi ser at sundhed for eksempel er oppe med 75 pct. de seneste tre år, og sådan noget som kæledyr, for eksempel katteforsikringer, stiger faktisk 50 pct. i salg her i første kvartal.

- Vi ser så desværre også, at corona begynder at tære på danskernes mentale helbred. Vi ser på skadessiden, at der er 20 pct. flere anmeldelser om angst og 15 pct. flere anmeldelser om depression - og i det hele taget at kundernes behov for psykologhjælp er kraftigt stigende. Der er bekymrende og viser, at det er hårdt for os at være væk fra den sociale kontant, som vi er vant til, og være mere bekymret, end vi er vant til, siger Morten Hübbe.

/ritzau/FINANS