Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Chr. Hansen/Berenberg: Trimmer kursmålet

16/4 12:01

Berenberg fastholder anbefalingen "hold", men trimmer sit kursmål for Chr. Hansen til 615 kr. fra 635 kr. oven på regnskabet for andet kvartal, der ellers indeholdt en oppræcisering.

Chr. Hansen venter nu en organiske vækst på 6-8 pct. mod tidligere 5-8 pct., men på baggrund af en vækst på 10 pct. i første halvår. Dermed ser væksten ud til at aftage til omkring 5 pct. i andet halvår, vurderer Berenberg.

- Når det er sagt, så bør Chr. Hansen stadig levere den bedste organiske vækst i fødevaresektoren i år. Men for en aktie der handles til 42 gange den estimerede indtjening i 2022, er usikkerhed om udsigterne en udfordring, skriver den tyske investeringsbank i et notat.

Chr. Hansen-aktien reagerede ellers umiddelbart positivt på regnskabet for andet kvartal, men endte 2 pct. lavere efter ledelsens kommentarer på den efterfølgende telekonference.

Her kom det frem, at der udsigt til lidt modvind i andet halvår blandt andet på det kinesiske marked og på markedet for humane mælke oligosaccharider, der er en komponent i modermælkserstatning, skriver Berenberg.

Fredag falder Chr. Hansen yderligere 1,5 pct. til 570 kr.

/ritzau/FINANS