Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Adecco sendes til bunds i Stoxx 600 efter mia.opkøb og regnskab

28/7 09:48

Det schweiziske rekrutteringsselskab Adecco Group, der onsdag har fremlagt regnskab for andet kvartal med en omsætning under analytikernes forventninger, har indgået en aftale om opkøb af franske Akka Technologies for 1,5 mia. euro (11,2 mia. kr.).

Det skriver Bloomberg News, der har indsamlet konsensusestimater fra analytikerne.

Nyhederne kvitteres med kursklø af investorerne, og aktien dykker 5,0 pct. til 58,38 schweizerfranc på børsen i Zürich.

Rekrutteringsselskabet vil betale 49 euro per aktie til Akka Technolgies' aktionærer, oplyser Adecco i en meddelelse ifølge Bloomberg News.

Det er nær det dobbelte af aktiekursen ved børslukning tirsdag på 24,60 euro.

Akka Technologies, der udbyder konsulentservices til højteknologiske ingeniørprojekter, har onsdag fået suspenderet sin aktie i forbindelse med opkøbet.

Samtidig med nyheden om opkøbet offentliggjorde Adecco Group sit regnskab for andet kvartal.

Her omsatte selskabet for 5,26 mia. euro - svarende til omkring 39 mia. kr. Selv om der var tale om en vækst på 26 pct. sammenlignet med samme periode sidste år, var det ifølge Bloomberg News lavere end analytikernes forventninger på 5,32 mia. euro.

På bundlinjen realiserede rekrutteringsselskabet dog et overskud over analytikernes forventning på 145 mio. euro mod ventet 127 mio. euro.

/ritzau/FINANS