Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Bavarian: Finansieringsaftale om coronavaccine godkendt af Folketinget

24/9 10:53

Bavarian Nordic har fået godkendt den finansieringsaftale af selskabets coronavaccinekandidat, der i august blev indgået med Sundhedsministeriet, i Folketingets Finansudvalg.

Det meddeler Bavarian fredag formiddag.

Dermed er der formelt grønt lys til den aftale, som blev indgået 23. august, hvor Bavarian Nordic vil modtage op til 800 mio. kr. i støtte fra den danske stat til videreudvikling af selskabets corovaccinekandidat, ABNCoV2.

Finansieringen skal bruges til et fase 3-studie med kandidaten, og Bavarian Nordic modtager de første 80 mio. kr. som forudbetaling, mens de resterende 720 mio. kr. er betinget af visse milepæle.

Skulle Bavarian Nordic nå hele vejen gennem nåleøjet og få sin coronavaccine godkendt til markedsføring, skal støtte betales tilbage igen.

Det kan ske via leverance af vacciner til staten og eventuelt også royalty-betalinger. Royalty-betalingerne vil dog kun ske, hvis Bavarian når en vis volumen i salget.

.\\˙ MarketWire