Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Lundbeck forfremmer Jacob Tolstrup til CCO

29/11 15:20

Der er ledelsesændringer på vej Lundbeck. Selskabet har forfremmet Jacob Tolstrup til koncerndirektør, CCO, med ansvar for den kommercielle drift.

Desuden har direktør for Nordamerika, Peter Anastasiou, meddelt, at han forlader selskabet med udgangen af året for at forfølge en anden karrieremulighed.

Jacob Tolstrups udnævnelse sker med virkning fra 1. januar, hvor han overtager ansvaret for salg- og markedsføring på tværs af Lundbecks forretningsområder i hele verden, herunder i Nordamerika.

Han har siden 2012 været del af Lundbecks ledelsesteam og siden 2017 haft ansvaret for den kommercielle drift uden for Nordamerika.

- Konsolidering af alle vores tilknyttede virksomheder i én organisation vil gøre os i stand til problemfrit at koordinere på tværs af vores markeder, mens vi går videre med at eksekvere vores strategi, siger Deborah Dunsire, administrerende direktør i Lundbeck, ifølge en pressemeddelelse.

.\\˙ MarketWire