Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Hugo Boss leverer bedre end ventede foreløbige tal

18/1 09:27

Hugo Boss stiger 1,3 pct. til 53,46 euro, efter at den tyske modekoncern har leveret bedre end ventede foreløbige tal for fjerde kvartal.

Det skriver Bloomberg News.

De foreløbige tal for fjerde kvartal viser en salgsvækst på 51 pct. til 906 mio. euro, hvilket er over analytikerkonsensus på 861,4 mio. euro. Det er 12 pct. over samme periode i 2019 - før pandemiens indtog.

For hele 2021 viser de foreløbige tal en driftsindtjening målt på EBIT på 228 mio. euro, hvilket også overrasker positivt i forhold til analytikerprognosen på 204,1 mio. euro.

Hugo Boss melder om fremgang for både Boss og Hugo, hvor væksten især var drevet af mærkernes fortsatte styrke inden for casualwear, mens salget af formelt tøj også fortsatte med at komme sig, ansporet af sociale begivenheder forud for julesæsonen.

Onlineforretningen er også godt kørende, hvor Hugo Boss melder om en vækst på 50 pct. i fjerde kvartal forhold til året forinden og 85 pct. i forhold til samme periode i 2019.

Finanshuset Citigroups analytiker Thomas Chauvet noterer sig, at de foreløbige resultater ligger et godt stykke over tøjproducentens egne forventninger og lidt over konsensus.

Analytikeren fremhæver også en stærk ophobet efterspørgsel i USA og Europa i fjerde kvartal samtidig med, at den asiatiske efterspørgsel er i bedring.

For 2022 venter analytikeren, at konsensus for EBIT og indtjening per aktie kun skal løftes med en lav encifret procentsats for nu, da der er potentielle afbrydelser forbundet til omikron-varianten.

Analytikeren, der har anbefalingen "neutral" for aktien, ser også kurspotentialet som begrænset, efter at aktien næsten er fordoblet over de seneste 12 måneder.

Det endelige regnskab ventes 10. marts.

.\\˙ MarketWire